Bewegingbrenger, Levenschenker en Mensenhelper

- Hulp bij autisme, hooggevoeligheid, straling, energieën, buitenaardse ervaring, hologrammen en inbrenging hierin, manipulaties, angst, overtuigingen, indoctrinaties, inbraak, observaties, waar-neming, weten, wijsheid en andere trauma’s, blokkades, Kracht, Heelheid en Kwaliteit.

Wat laten deze o.a. over jou zien? Bij kinderen, ouders en volwassenen. Bijvoorbeeld hoe je er mee om kan gaan en hen en jezelf te zien, verstaan en te begrijpen. Hoe kan je iets veranderen en wat? En wie?

 

 

- Wat is geld? Wat is een Overheid? Wat is kunstmatigheid?

Wat is kunstmatige intelligentie? Zijn deze onderdrukkingsmiddelen nodig en wat doen deze exact?

Hier kunnen we het over hebben.

 

 

- Hulp bij ontwaakt zijn.

Matrixen weten en zien. Wat is dit? En wat is dit niet? Wat is echt en wat is niet waar? Hoe ga je hier mee om? Het antwoord zit in jou.

Overheden, elite´s en andere duistere, zelfzuchtige, parasitaire en buitenaardse machten manipuleren en mishandelen ons extreem en dit doen ze al heel lang. Dit doen ze via Wi-Fi, Haarp, chemtrails, wetten, geld, mindcontrolprogramma’s, astrale velden, media, computers, gentechnologie, kunstmatigheid en vele, vele andere technieken en manieren. Ze zijn hier al zo lang in bezig, dat wij nog maar heel weinig zijn, en ons weinig meer bewustzijn, van wie en hoe Krachtig, verbonden, Vrij en Liefdevol wij in essentie zijn. Zo ook de gehele Aarde en alle Leven. Deze essentie is nog steeds aanwezig, alleen is het enorm onderdrukt en worden we er steeds meer uitgehaald. We worden klein en bang gemaakt, slaaf, ziek, verdeeld en onbewust. Dit geeft die machten steeds meer macht en daarom doen ze dit. De kunst is om al je delen, je Krachten en goddelijke macht weer op te halen. Om weer groot en heel te zijn. Door alles in twijfel te trekken (wat is opgelegd) en zelf onderzoek te doen. Om goed waar te nemen en alles bespreekbaar te maken, je te uiten, jezelf te zijn en je te verbinden. Vanuit liefdeskracht, je Hart. Zo breng je deze levenskracht tevens de wereld in en inspireer je jezelf en anderen. Gewoon, door jouw aanwezigheid. Wat juist zo Krachtig is. En tevens de verandering. Zelf heel zijn en Eenheid vormen.

  

 

- Ontwaken, Bewust-Zijn en Waar-nemen. Je Kracht, Liefde en Gevoel integreren.

Ik neem veel waar, heb veel levenservaringen, ben breed en me van veel bewust. Van hieruit kan ik veel meegeven en samen ont-dekken, over jezelf, wat er binnen en buiten je gebeurt en hoe je iets kan veranderen of er juist kan laten zijn. Helpen (je)zelf waar te nemen en weer in je kracht staan.

 

Mijn ‘zijn' kan heel spiegelend zijn. Zo kan je je mooie, sterke, pure, authentieke delen waar je je niet bewust van bent, ervaren, ophalen en versterken. Of juist hetgeen die deze delen onderdrukken waarnemen, je trauma’s en pijn en de oorzaak ervan. Zodat ze weg kunnen gaan en je weer helemaal heel en heel aanwezig kan zijn. Dit kan soms best confronterend zijn. Wanneer je dit wil.

 

 

- Helpen met wat jij zelf kan veranderen. In de wereld, (en) in jezelf.

Dit begint met de bereidheid om jezelf te zien. Veel is een spiegel van jezelf, of het er nou in is gebracht, uitgenomen, onderdrukt is of niet. Het mooie hiervan is dat je dit zelf veranderen kan. Je bent een mens en dus een schepper. Ik help je graag deze kracht terug te vinden. Ik help je tevens graag met veranderingen creëren die jij wil. Dingen waar jij je misschien aan irriteert en zo ook iets over jou zeggen. Veranderingen die jij zelf kan ondernemen, in jezelf en zo ook buiten jezelf, zoals in het milieu, gezondheid, relaties, de maatschappij en de wereld. En ook in manipulaties en mishandelingen door machten (van buitenaf). Dus dat ze minder invloed op je hebben en dat je het juist gebruikt. Om zo weer in je kracht te komen. Ik help je graag met het in je eigen kracht komen te staan, zodat je zelf je eigen creëerder bent en zo ook die van het hele universum. Dus zelf de verandering zijn. In het Hier en Nu.

 

 

- Coach Mens-vriendelijkheid.

Advies en begeleiding

Liefde voor mens, dier en natuur.

Hoe dit bewerkstellen in de praktijk.

Lijden hoeft niet meer.

Verbinding met alles en iedereen in en vanuit het Hart.

Eenheid dus.

 

Hoe omgaan met Zichzelf?

Met mensen, dieren en natuur (en) met minder lijden?

Gelijkwaardig, Liefde en Respect.

Voelen in en met het Hart, de ziel.

Eenheid zijn.

 

Angst overwinnen en hiermee bewust zijn.

Overtuigingen, ongemak, de ander, het mooie dier, en jezelf Aangaan en Hierdoor weer Heel.

En kracht.

Eenheid dus.

Met jezelf, alles en iedereen.

In het Hart.

 

Hokjes los.

Lijden hoeft niet meer

 

 

- Coaching voor begeleider: En andersom

Wil jij jezelf zien? Wat zegt 'de ander' jou?

 

Wil je de weg in jezelf bekijken?

Open gaan?

Niet bang en de angst aan gaan?

Rust?

 

De confrontatie met jezelf.

Ge-Heel jezelf Zijn.

Door juist Alles aan te gaan.

 

De weg naar binnen.

Wat zie ik in jou wat van mij is...

Wat zie jij in de 'ander', wat je van jezelf 'daar' ziet.

Wat zie jij in mij?

Durf je het aan?

Is dit wat jij wil?

 

Waarheid weten en zien.

Jezelf.

Zodat je ver-'anderen' kan en buiten jou.

 

Zeer toepasbaar voor hulpverleners, coaches, begeleiders, leiders, leraren, therapeuten, enzovoorts.

Door juist (eerst) jezelf/zichzelf te zien.

En jezelf/zichzelf in die ander.

En wat de ander dus nu eigenlijk DAAD-werkelijk zegt en laat zien.

Evenzo de dieren.

 

 

- Vrij komen

Vrij komen van overtuigingen.

Los van napraten.

Los van manipulatie via het hoofd, gevoel en andere.

 

 

- Skype-coaching (digitaal) of via de mail of telefoon.

 

Het is mogelijk om een gesprek te hebben via de computer of telefoon.

Zelf hou ik meer van Levend en dus natuurlijk en in het Echt. Maar het kan wel. Bijvoorbeeld wanneer je wat verder weg woont. De prijs is hiervoor hetzelfde per uur.

 

 

- Bijeenkomsten en observeren, lezing en samenspel, coachen en gesprek.

Ik organiseer regelmatig verschillende bijeenkomsten, dit is er 1 van:

'Wakker worden'.

Een bijeenkomst/samenspel met meer mensen, waarbij informatie over en weer word gedeeld en we ons zelf en elkaar, de Aarde en al het Leven kunnen helpen, inspireren en bekrachtigen. Waar oplossingen en samenwerkingen uit ontstaan. Samen een krachtige Eenheid vormen.