Bijdrage en Vrije gift 

 

 

 

 

Vrije gift

 

Vrij, omdat geld een gecreëerd machtsmiddel van de machten is, dus belemmerend en onderdrukkend is, en nu doorbroken mag worden. Dus ik begin hier zelf mee. Geld is niet nodig en alles kan zonder geld en machten bestaan. Alleen zal alles dan vanuit Liefde, Ware Vrijheid en bewustzijn gaan. Omdat dit de essentie van de mens, de gehele Aarde en alle Leven is. 

 

Hier wil ik terug naartoe, dat de wereld, het Leven, hier zo weer terug is, dus Echt.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Alternatieve geldmethode

 

Een bijdrage, uitwisseling of gift voor (iets van) mij in een alternatieve valuta, zoals in florijnen van 'de Florijn' www.betalenmetflorijn.nl is zeker ook een optie. Hier neem ik ook in deel.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  

 

Ik vraag 26,14 euro per uur en ook 26,14 euro per uur voor de eventuele reistijd. Of je kan mij vragen wat ik voor een project, object of dienst vraag.

 

Voor optredens en lezingen vraag ik een ander bedrag (ivm. o.a. veel voor- en nawerk), zie hieronder.

 

De locatie kan door heel Nederland en daarbuiten, mits de reiskosten en eventuele overnachtingskosten en andere kosten vergoed worden.

 

De kilometerkosten zijn 0,20 euro per kilometer, of de kosten voor het reizen met openbaar vervoer.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Optredens.

Hier zitten heel veel tijd, energie, voorbereidingen en kosten in. Over de prijs hiervoor kan je me mailen. Meestal vraag ik een vast bedrag plus reiskosten, etc.

 

 

CD-Albums 

De productiekosten voor een cd-album zijn op dit moment 7,00 euro per stuk. (exclusief dure studiokosten, materialen, apparatuur, tijd, enz.) De verzendkosten voor 1 album zijn 3,50 euro.

 

Wil je dit album ontvangen? Dan mag je deze voor 15 euro plus verzendkosten kopen.

Wanneer je me hierover mailt, dan stuur ik hem op.

 

Een sponsoring is uiteraard ook altijd mogelijk zodat ik bijvoorbeeld weer een nieuw album kan opnemen, met bijvoorbeeld nu liedjes in het Nederlands en Engels of bijvoorbeeld vervoer kan aanschaffen zodat ik van A naar B kan reizen voor o.a. meer optredens. Of waarmee ik vele andere mooie dingen en ideeën kan financieren. 

 

 

Boeken

Op de pagina 'Boeken' staan een aantal boeken die ik vanaf eind 2014 uitgeef.

De kosten van het produceren van deze boeken zijn op dit moment (zo rond) 15 euro per boek en de verzendkosten zijn 4,50 euro (dus exclusief tijd, materiaal, gereedschap, etc).

Als je dit boek wil ontvangen, dan wil ik hier 25 euro plus verzendkosten voor.  

 

 

Combinatie

2 Cd's voor 25 euro

1 Boek plus 1 cd voor 35 euro

2 Boeken voor 45 euro 

Verzendkosten hiervan: 4,50 euro

 

 

Kunst

Op de pagina 'Kunst' staan een aantal schilderijen en tekeningen van mij die ik de laatste jaren heb gemaakt. Heb je hier interesse in en wil je er 1 kopen, dan kan je mij hierover mailen. De ene is mij meer dierbaar dan de ander.

De prijzen staan erbij.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Zit je heel moeilijk in je geld en doe je zelf ook dingen voor een Vrije gift met je omgeving?

Doe je zelf ook dingen voor Ware Waarheid en Ware Vrijheid? Dan kan je me mailen en dan is een Vrije gift of een bijdrage of uitwisseling in een andere vorm dan geld te regelen. Schaam je niet. Ruilen met iets is ook een optie. Wees actief en creatief.

 

 

Leven zonder machten en overheden, dus zonder onderdrukking, discriminatie (ongelijkwaardigheid) en geld.

Ik hoop dat dit, uitwisseling zonder geld, verder word doorgegeven en gedaan, zodat geld en werk niet meer nodig is en niet meer bestaat, maar dat alles vanuit volle Liefde, Kracht, Eenheid, Gelijkwaardigheid, Verbinding, Waarheid, Essentie, Vrijheid en volle Zuiverheid gaat. Waar Leven dus. Dus ECHT.

 

 

Het liefst zie ik een wereld zonder geld. En dit veranderen we zelf.

Hier is o.a. de Nederlandse Overheid een euvel in. Omdat die bezit over ons, de Aarde, de omgeving en alle leven heeft genomen (wat eigenlijk helemaal niet kan, dus een leugen is) o.a. via hun machtsmiddelen wet, geld en bezit en weer diefstal hiervan (van ons) door henzelf. Wanneer we dus geen toestemming meer aan dit geloof, deze religie, mindcontrol-groepering of sekte "Overheid" en "geld" verlenen om ons te bezitten, mishandelen, misbruiken, te bestelen en ons te bespelen, en we beslissen zelf om niet meer naar hun pijpen te dansen en dus wel alles zelf en ook met elkaar te doen zonder hen, en zonder geld, vanuit assertiviteit, autonomie, Kracht en Ware vrijheid, dan hebben ze geen enkele macht meer en verdwijnen ze. Dan lossen ze op. Dan zijn wij weer in onze Heelheid en Kracht terug. Eenheid, Waar Levend en verbonden met 'Bron'. Je Eigen Bron. Zelf Heel. God. Liefde. En hoe je het noemen wil.

 

Dit hebben we zelf in de hand.

Jij en ik.

Wij. 

  

 

Hoe wel?

Deze keuze is ook aan jou.

 

Samen werken zonder geld. In en vanuit het Hart. Dus vanuit Liefde, Verbinding, Eenheid, Heelheid, Speelsheid, Spontaniteit, Blijheid, Passie, Geluk. En de mishandelingen, controle, bezit over ons en het imponerend geweld van o.a. de overheid, niet meer accepteren. En ons hier totaal over uiten van wat wij meemaken, ervaren, zien, voelen en weten. En zo dus de overheid, de slavernij ontkrachten en dus zo ook de duistere machten die via o.a. de overheden opereren. Dus weer in je Kracht en verbinding gaan staan. Voor Ware Vrijheid en Liefde gaan. Omdat geld en overheid dit uiteraard niet is. En zo bevrijden we ons.

  

We zitten flink in de matrix van de duistere machten opgesloten. En we moeten/mogen het toch echt zelf en samen doen.  Om los te komen. En de boel hier veranderen. Zelf Heel, Liefde, Verbinding en Kracht zijn. En met elkaar. Zodat de duistere machten en hiermee de matrixen oplossen, gewoon verdwijnen en alles dus weer Heel is. De vastzittende energie weer bewegend gemaakt, Levend. Het onbewuste bewust. Weer Heel en dus ge-Heel aanwezig Hier en Nu.

 

 

Vrije gift.

Omdat het machtsmiddel geld klaar mag zijn, vraag ik een Vrije gift. Om zo mensen aan te zetten ook dingen voor Vrij te doen, zodat het geld zo niet meer bestaan, wanneer alles werkelijk Vrij en dus vanuit het Hart en Eenheid word gedaan. En zo ook de religie Overheid stopt, omdat slavernij niet meer nodig is en de macht verliest. Ook wil ik hiermee mensen raken om in hun daad-kracht en dus actie en Kracht te staan. En dus zelf verantwoordelijkheid nemen. En ook om mensen die erg weinig geld hebben, ook een kans te geven en zo mooie dingen kunnen doen, uitwisselen, ontvangen, aanschaffen of geven. De reiskosten en andere kosten wil ik wel standaard vergoed hebben, omdat veelal nu nog met geld gebeurd, en we onder onderdrukking van de Overheid met geld Leven, die via wet en geld onze Vrijheid, Natuur, Eenheid, leefomgeving, leefmogelijkheid en Kracht doden en blokkeren. Zodra Overheden er niet meer zijn en we dus beslissen in en vanuit ons Hart te Leven en dus ook zonder geld, zijn we Vrij. De weg ernaartoe mag en moet vanuit onszelf gaan. En dit samen scheppen. Dus zet ik hier een begin in zodat meer mensen dit gaan doen en geld zijn waarde verliest en mensen zich weer met zichzelf, elkaar, de natuur en alle Leven verbinden. Vrijheid en gezondheid dus. Kracht. 

Een gift, klein of groot, is zeker wenselijk en ik ben hier heel dankbaar voor. Zodat ik veel mogelijkheden, doorstromingen en energie heb om hier heel veel in te doen, te financieren, ondersteunen, scheppen en manifesteren. Zoveel gevoelens, Hart en ideeën.

  

 

Vrije gift naar mij

Wil je me sponseren? Wil je me een Vrije gift geven?

Een gift in een vorm van een voedsel, kleding, gereedschap, een snellere computer, fiets, motor, auto of ander vervoer, een woning, reizen of een vakantie, etc. kan ook.

 

Zo kan ik goed en comfortabel bestaan en doorgaan met wat ik doe, creëren, vormen, meegeven en zijn wie ik ben. Dit aan de mens brengen en de mens, dieren, planten, de Aarde en andere wezens en alle leven helpen. Het uitbreiden en wereld-wijder maken en mooie, bewustmakende, helende en bekrachtigende projecten opzetten waar ik heel veel ideeën voor heb. Dit waar soms aardig wat geld voor nodig is, zolang we deze manipulatie van en via geld en overheden nog niet hebben opgeheven en opgegeven. En zolang we nog niet heel veel samenwerken, Eenheid zijn en Vrij uitwisselen.

 

Ik gebruik het geld hier goed voor, zodat er verandering en beweging optreed. In en buiten mij. En alles en iedereen weer (meer) Vrij en Liefde is. Dit is hoe het voor mij echte Waarheid is en hoe ik het zie, voel, weet en ervaar. Hopelijk breng ik dit mede voort.

 

Tot die tijd dat geld er niet meer is of 'nodig' is, is iedere gift heel fijn en hier ben ik heel dankbaar voor. Dit mag al een euro zijn. En ook heel veel meer. Of iets anders, in een andere vorm. Een gift in een vorm van voedsel, kleding, gereedschap, een snellere computer, fiets, motor, auto of ander vervoer, een woning, reizen of een vakantie, etc. kan ook. Ergens mee ruilen als je dit graag wil, dat kan ook. Wees creatief. En niet bang.

 

Als je me een gift wil schenken (dit kan ook anoniem) dan kan je mij mailen en mijn adres of rekeningnummer vragen waar je iets wil laten bezorgen of als je geld wil storten.

 

 

Liefs en dank jou,

Dingeman