Krachtvol spelen!

 

 

Ik speel diverse instrumenten zoals akoestische gitaar, elektrische gitaar, basgitaar, accordeon, mondharmonica, bluesharp, banjo, charango, didgeridoo en een beetje viool. En ik spreek, galm en zing.

Dit doe ik in diverse muziekstijlen/talen. Of stijlloos dus Vrij.

 

Dit speel ik ook in mijn eentje. Hier kan je mij voor uitnodigen en inhuren. Voor op een podium, een festival, een huiskamerconcert of om samen te spelen.

 

Wanneer je samen met mij wil spelen, iemand zoekt voor je band of eenmalig of meermalig met mij als duo of trio wil optreden, dan wil ik dit ook graag doen.

 

Ook speel ik spontaan wat er in mij opkomt, bij bijvoorbeeld lezingen, bijeenkomsten, een cursus, workshop, yoga, retreat, etc en ook op festivals en andere podia. Dit wil en kan ik ook individueel doen. Zo kan ik bij je thuis met diverse klanken en instrumenten door middel van muziekfrequenties delen van jou aantippen en raken, waardoor jij jezelf weer kan zien, waarnemen, voelen, herkennen en bekrachtigen en helen, dus delen van jezelf terug kan integreren. Dit kan ik met door mij geschreven liedjes doen en ik kan ook gewoon ten gehore brengen wat er dan in mij opkomt in afstemming met jou.

 

We kunnen ook samen diverse muziekinstrumenten spelen, wat galmen, spreken en zingen. En ervaren en waarnemen wat er dan gebeurd.

 

 

 

- Samen optreden. 

 

- Dingeman inhuren als muzikant in je band, duo of trio.

 

- Muziek bij een workshop, cursus, bijeenkomst, lezing, yoga, heling of festival.

 

- Optredens in de natuur, huiskamerconcerten en een individueel privéconcert.

 

- Heel-Zijn, bekrachtiging en aanraken met muziek.

 

 

 

Ik speel gitaar, ik zing, en soms doe ik het beiden. Gewoon wat er uit mij komt. Via mij, in en vanuit wie ik Echt ben. Een reiziger. En soms pak ik er een liedje bij wat ik al geschreven heb en speel dit dan. En heel soms een gedicht.

Gewoon spontaan.

 

Soms een ander muziekinstrument zoals een mondharmonica, accordeon, didgeridoo of charango wanneer ik deze bij mij heb.

 

Soms komt de zang naar voren en soms laat ik de gitaar helemaal naar voren komen. Of beiden op de achtergrond. Steeds in en vanuit mijn Echte zelf, dus wie ik Echt ben, een reiziger. Verbonden met mijn omgeving, met alles van mij en met alles in mij. Verbonden met alles en iedereen en met jou. Met en in en vanuit mijn Hart.

 

Ik speel in een kleine, intieme, kwetsbare vorm van een improviserend privéconcert (voor 1 of meer personen), een huiskamerconcert of akoestisch in de natuur.

 

Ook speel ik in een samenspel, dus gewoon kijken wat er samen gebeurd met muziek, individueel dus met z'n twee, of met meer mensen.

Om zo dingen te bewegen, te openen, te zuiveren, los te laten. Delen van onszelf, jouzelf, mij, wij, de Aarde, alles en iedereen en alle Leven. Onze delen terug te nemen, in dit moment, hier en nu. Hier volledig te laten zijn.

Aanwezig. Heel. Alle Kracht in onszelf weer terug te eigenen, te zijn.

En hiermee altijd en overal.