Muziek

 

 

  Om mijn muziekalbums te beluisteren en te kopen, zie: 

 http://dingemandevisser.wixsite.com/alive/music

  

 Zie ook mijn youtubekanaal:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLtjy2jpiz757NO2tsEsC0Av-s_4KRjFxK

 

 En hier rechts zie je ook een paar fragmenten.

 

Zie voor meer informatie over mijn cd-albums en het kopen hiervan, hieronder bij 'CD-Albums'.  

 

Drie afbeeldingen van de Muziekalbums van Dingeman: "Vo degeen die a't wil wete" van Dingeman (2010), "Geel" van Donder (2009) en "Een oop geDonder" van Donder (2007). Alledrie zijn in het Walchers dialect en te koop.

 

 

Wie wat hoe enzovoorts

 

Ik ben Nederlandstalig muzikant, zanger, gitarist, dichter, tekst-, en liedjesschrijver. En ik speel diverse andere instrumenten, zoals mondharmonica, basgitaar en accordeon. Met mijn Engelstalige liedjes treed ik onder de naam 'Dingeman aLive' op en de website hiervan is: https://dingemanalive.jimdo.com. 

 

In het begin heb ik vooral veel Zeeuwstalige liedjes en albums gemaakt en hiermee opgetreden, ook met mijn Zeeuwstalige rockband Donder, en er werd regelmatig wat van op de radio gedraaid. Dit optreden met mijn Zeeuwse liedjes doe ik nog wel eens en dan noem ik het 'Dingeman in 't Zeeuws'.

 

De muziek en teksten die ik creëer en speel zijn heel uiteenlopend, puur, oorspronkelijk, authentiek, natuurlijk, echt, levend, kwetsbaar, gek, gevoelig, confronterend, diep, (soms ingewikkeld, oppervlakkig en eenvoudig). 

 

Het gaat van kleine, intieme akoestische liedjes en mooie, paradijslijke sferen, over de essentie van ons bestaan en wie en wat wij in essentie zijn. Pure Liefde, Eenheid en Ware Vrijheid dus. Levend. Rust, natuur en eenvoud. En dus ook de heimwee ernaar. Via directe, confronterende teksten wat ons mensen, dieren, de Aarde en alle Leven overkomt, wat wij zelf doen, wat machten met ons doen en over wat er allemaal achter de schermen gebeurd. Wat wij zelf uiteraard allemaal veranderen kunnen. Omdat we goddelijk zijn. Ieder mens.

 

Mijn optredens in dit moment zijn solo, zonder band, waar ik samen met mijn akoestische gitaar en mondharmonica speel en zing, deel, open, beweeg, vertel en (sfeer) creëer en dingen in beweging zet. En dus ook (voor sommigen) heftig of intens spiegel, aanraak, confronteer en open.

 

Je kan me voor verschillende locaties en wijzen boeken. Zo kan ik voor je komen spelen in een (individueel) huiskamerconcert (voor 1 of meer mensen), in pure, intieme, levende locaties zoals buitenoptredens in de natuur, en uiteraard ook op grote locaties in theaters, cafés en op festivals.    

 

 

Vergoeding

 

De vergoeding kan op verschillende manieren. Zie de pagina: "Vrije gift". We kunnen vantevoren een vast bedrag afspreken, waar de voorkeur ligt. Of we kunnen een pot neerzetten bij het podium of de ingang, of nadien het optreden de pet rond laten gaan. 

Wanneer de mens/particulier/locatie moeilijk in het geld zit, dan kan je dit aangeven en valt er over te praten. Schaam je niet. Dan kan je een "Vrije gift" geven. Ik wil sowieso de reiskosten en andere directe kosten vergoed hebben. En graag wat eten en drinken. 

 

Ik wil er naartoe werken dat mensen alles gratis doen. Dus dat geld verdwenen is. En dus alles vanuit het Hart, Passie en liefde gebeurd. Ware Vrijheid. Zodat de Aarde weer een Levende, Vrije pluktuin is en alle ruis en machten verdwenen zijn en iig geen invloed, bezit en manipulatie meer op en over ons hebben.

 

Dus mensen die vrij willen uitwisselen, dus in en vanuit zuiverheid en dit meer gaan doen en doen met mij en anderen, van beide kanten uit, wil ik uitnodigen om gewoon een vrije gift te geven. Zodat Vrijheid Waar en werkelijkheid word en is.

 

Dit omdat geld een illusie is, een machtsmiddel van de machten, en dus belemmerend voor en onderdrukkend over alles iedereen is, en dus doorbroken mag worden. Hier begin ik zelf mee, want het begint in jezelf. Zodat steeds meer mensen mee gaan doen en veelal gratis dingen gaan doen. Zodat geld uiteindelijk zijn ver overschatte waarde en de leugen verliest en eindig is.

 

 

CD-Albums 

 

Van 2007 tot 2010 heb ik verschillende muziekalbums gemaakt en uitgegeven, welke toen allemaal in het Zeeuws waren. Twee met mijn rockband Donder en 1 akoestisch solo.

 

Deze albums zijn nog steeds bij mij verkrijgbaar. 

 

De productiekosten voor een cd-album zijn op dit moment 7,00 euro per stuk. (exclusief dure studiokosten, materialen, apparatuur, tijd, enz.)

De verzendkosten voor 1 album zijn 3,00 euro.

 

Wil je dit album ontvangen? Dan vraag ik hier 15 euro voor.

 

Een vrije gift/sponsoring is uiteraard ook altijd mogelijk zodat ik bijvoorbeeld weer een nieuw album kan opnemen, met bijvoorbeeld nu liedjes in het Nederlands en Engels, of bijvoorbeeld vervoer kan aanschaffen zodat ik van A naar B kan reizen voor o.a. meer optredens. En zodat ik vele mooie, bewuste, bewegingbrengende, Liefdevolle, voedende en Helende ideeën kan manifesteren en scheppen, werkelijkheid laat worden. Zijn.

 

Op deze andere site van mij staan deze 3 cd-albums: http://dingemandevisser.wixsite.com/alive/music

 

 

Vrije gift

 

Omdat ik van Ware Vrijheid hou voor alles en iedereen en dus niet van onderdrukking hou, en dus dat iedereen zijn of haar ding helemaal kan doen en geheel in alle Vrijheid kan zijn en is wie hij/zij/het daadwerkelijk is, mogen al het geld en alle (duistere) machten verdwenen zijn. Het mag er zijn, maar hoeft dus geen verplichting of afhankelijkheid te zijn. Omdat dit nu eenmaal geen Ware Vrijheid is.

 

Alles moet en mag dus mogelijk zijn zonder machten boven ons en dus ook zonder geld. Juist omdat deze zo belemmerend en onderdrukkend zijn en dus niet nodig zijn.

 

Daarom wil ik dat deze wereld weer terug is, waar geld en macht over anderen niet bestaat, en geen rol speelt en dat alles dus Liefde en Ware Vrijheid is. Waardoor alles en iedereen weer bewust, gelijkwaardig en eenheid is en er geen macht is die dit belemmerd en afbreekt, via onder andere het middel geld, wet, Overheid en werk. 

 

Hier werk ik aan. Onder andere door gratis te stimuleren, van alles gratis te creëren en gratis diensten te verlenen, veel bewustzijn en beweging te brengen, dingen aan te raken, zowel wel als niet 'fijn'. Hopelijk raak ik hiermee mensen aan, plant ik zaadjes die uit mogen komen, en verrichten steeds meer mensen gratis dingen, en word dit doorgegeven en heel normaal, zodat geld (en macht over anderen en ander leven) uiteindelijk en heel snel verdwenen is. 

 

Dit is hoe het voor mij Ware Waarheid is en hoe ik het zie, voel en altijd weet en overal en altijd bij mij draag en altijd weer binnenkrijg. Hopelijk breng ik dit mede voort.