Vrije gift

 

Vrij, omdat geld een gecreëerd machtsmiddel van de machten is, dus belemmerend en onderdrukkend is, en nu doorbroken mag worden. Dus ik begin hier zelf mee. Geld is niet nodig en alles kan zonder geld en machten bestaan. Alleen zal alles dan vanuit Liefde, Ware Vrijheid en bewustzijn gaan. Omdat dit de essentie van de mens, de gehele Aarde en alle Leven is. 

 

Hier wil ik terug naartoe, dat de wereld, het Leven hier zo weer terug is, dus Echt.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ik vraag 40 euro per uur, of je kan mij vragen wat ik voor een project, object of dienst vraag.

 

De locatie kan door heel Nederland en daarbuiten, mits de reiskosten en andere directe kosten vergoed worden.

  

De kilometerkosten zijn 0,20 euro per kilometer, of de kosten voor het reizen met openbaar vervoer.

 

Voor informatie over een vergoeding van optredens, cd-albums, boeken, schilderijen en kunst, zie hieronder en de betreffende pagina's.

 

Zit je heel moeilijk in je geld en/of doe je zelf ook dingen voor een vrije gift met je omgeving? Dan kan je me mailen en dan is een Vrije gift te regelen. Schaam je niet. Ruilen met iets is ook een optie. Wees creatief.

 

Ik hoop dat dit, uitwisseling zonder geld, verder word doorgegeven en gedaan, zodat geld en werk niet meer nodig is en niet meer bestaat, maar dat alles vanuit volle Liefde, Kracht, Eenheid, Verbinding, Waarheid, Essentie, Vrijheid en volle Zuiverheid gaat. Waar Leven dus. Echt.

 

Wil je me sponseren? Zodat ik hiermee mooie, bewuste, levende en bewegingbrengende dingen en de vele ideeën in gang kan zetten, scheppen en manifesteren, en dit allemaal kan financieren, dan kan je me een Vrije gift geven. Mail me dan voor mijn rekeningnummer wanneer je geld wilt storten (dit kan ook anoniem). Een gift in een vorm van een auto of ander vervoer, voedsel, kleding, gereedschap, een woning, wonen, reizen, etc. kan ook.

 

Je kan ook iets moois storten op mijn rekeningnummer, zonder dat je me hierover mailt en zo bijvoorbeeld anoniem wilt blijven. Dit kan naar:

 

D.L. de Visser

NL53 RABO 0389 3658 31

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Het liefst zie ik een wereld zonder geld. En dit veranderen we zelf. Hier is o.a. de overheid een euvel in. Omdat die bezit over ons, de Aarde, de omgeving en alle leven heeft genomen (wat eigenlijk helemaal niet kan, dus een leugen en ook pure mishandeling is, o.a. via hun machtsmiddel wet, geld en bezit). Wanneer we dus geen toestemming meer aan de religie "overheid" en "geld" verlenen om ons te bezitten, mishandelen, misbruiken en ons te bespelen, en we beslissen zelf om niet meer naar hun pijpen te dansen en dus wel alles zelf en ook met elkaar doen zonder hen, en zonder geld, vanuit assertiviteit, autonomie, Kracht en Ware vrijheid, dan hebben ze geen enkele macht meer en verdwijnen ze. Dan zijn wij weer in onze Heelheid en Kracht terug. Eenheid, Waar Levend en verbonden met 'De Bron'. Je Eigen Bron. God. Liefde. En hoe je het noemen wil.

 

Dit hebben we zelf in de hand.

Jij en ik.

Wij. 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Deze keuze is ook aan jou.

Hoe wel?

 

Samen werken zonder geld. In en vanuit het Hart. Dus vanuit Liefde, Verbinding, Eenheid, Heelheid, Speelsheid, Spontaniteit, Blijheid, Passie, Geluk. En de mishandelingen, controle, bezit over ons en het imponerend geweld van o.a. de overheid, niet meer accepteren. En zo dus de overheid, de slavernij, ontkrachten en dus zo ook de duistere machten die via o.a. de overheden opereren. Dus weer in je kracht en (onze) verbinding gaan staan. Voor Ware Vrijheid en Liefde gaan. Omdat geld en overheid dit uiteraard niet is. En zo bevrijden we ons.

 

Niets moeten vragen.
Niets moeten ontvangen
Niet in geld.
Niet in ruil voor, want dit is handel. Een blokkademiddel tussen hart en hart.
Maar Leven en zijn in en vanuit het Hart.

Dan hoeft er ook niet snel gewerkt te worden, wanneer dit niet in je zit of je dit gewoon niet kan of wil.

 

Dan kan je eindelijk wel Vrij zijn.

En gelukkig.

En gezond.

Voldaan.

Harmonie.

Zelf en met alles en iedereen.

Alles en iedereen in zichzelf en met alles en iedereen.

Gelijkwaardig.

Dus 1.

 

We zitten flink in de matrix van de duistere machten opgesloten.

En we moeten/mogen het toch echt zelf en samen doen.
Om los te komen.
En de boel hier veranderen.
Zodat de matrix oplost en hiermee de duistere macht en alles, inclusief de duistere macht, weer Heel is. De vastzittende energie weer bewegend gemaakt, Levend. Het onbewuste bewust. Weer Heel. Het is trauma. En wanneer je Heel bent, is de trauma weg. Want trauma is alleen het effect ervan (en omgedraaid ook). Dus wanneer je het ene bevrijd en dus weer heel laat zijn, dan verdwijnt de trauma, en dus de duistere macht ook. Want dit is de vastzittende energie die achter de angst en het trauma zit. Je Heelheid. Waardoor je er, door angst voor de angst, er dus niet achter kijkt. In feite is trauma en angst en 'negativiteit' dus kracht. Wanneer je erdoorheen gaat en jezelf in de duisterheid je eigen hand rijkt. En dus je bewustzijn in trekt. Heelt. Deze 'negativiteit' is er juist om onze kracht weer zelf op te halen. In en vanuit Kracht en dus zelfzekerheid. Zodat het definiteif is. En de verloren delen die de mensheid is verloren, zijn kwijtgeraakt weer teruggenomen, ontrafeld, opgepakt en terug geintegreerd. Zodat we Heel zijn. Liefde, Licht en Vrij. Dus Kracht. Zo werkt alles gelijk. En zo is er geen duister meer. Gewoon, omdat alles Heel is.

En jij. Ik. Wij. In het hele universum. Overal en altijd.
Gezien. Waar-Genomen.

Dus duisternis op-ge-lost.

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  

Vergoeding optredens 

De vergoeding voor een optreden zet ik graag vantevoren vast met een vast bedrag.

We kunnen ook een pot neerzetten bij het podium of de ingang, of nadien het optreden de pet rond laten gaan. De reiskosten wil ik sowieso vergoed hebben plus eten en drinken.

 

 

CD-Albums 

De productiekosten voor een cd-album zijn op dit moment 7,00 euro per stuk. (exclusief dure studiokosten, materialen, apparatuur, tijd, enz.) De verzendkosten voor 1 album zijn 3,00 euro.

 

Wil je dit album ontvangen? Dan mag je deze voor 15 euro kopen.

Wanneer je me hierover mailt, dan stuur ik hem op.

 

Een sponsoring is uiteraard ook altijd mogelijk zodat ik bijvoorbeeld weer een nieuw album kan opnemen, met bijvoorbeeld nu liedjes in het Nederlands en Engels of bijvoorbeeld vervoer kan aanschaffen zodat ik van A naar B kan reizen voor o.a. meer optredens. Of waarmee ik vele andere mooie dingen en ideeën kan financieren. 

 

 

Boeken

Op de pagina 'Boeken' staan een aantal boeken die ik vanaf eind 2014 uitgeef.

De kosten van het produceren van deze boeken zijn op dit moment (zo rond) 15 euro per boek en de verzendkosten zijn 4,00 euro (dus exclusief tijd, materiaal, gereedschap, etc).

Als je dit boek wil ontvangen, dan wil ik hier 25 euro voor.  

 

 

Kunst

Op de pagina 'Kunst' staan een aantal schilderijen en tekeningen van mij die ik de laatste jaren heb gemaakt. Heb je hier interesse in en wil je er 1 kopen, dan kan je mij hierover mailen. De ene is mij meer dierbaar dan de ander.

De prijs is zo tussen de 100 a 200 euro per stuk.

 

 

Vrije gift

Mocht je heel moeilijk in je geld zitten, dan is een Vrije gift of ruil ook mogelijk voor een dienst of product. Hier kan je me over mailen. Schaam of verontschuldig je niet.

 

Omdat ik van Ware Vrijheid hou voor alles en iedereen en dus niet van onderdrukking hou, en dus dat iedereen zijn of haar ding helemaal kan doen en geheel in alle Vrijheid kan zijn en is wie hij/zij/het daadwerkelijk is, mogen al het geld en alle (duistere) machten verdwenen zijn. Het mag er zijn, maar hoeft dus geen verplichting of afhankelijkheid te zijn. Omdat dit nu eenmaal geen Ware Vrijheid is.

 

Alles moet en mag dus mogelijk zijn zonder machten boven ons en dus ook zonder geld. Juist omdat deze zo belemmerend en onderdrukkend zijn en dus niet nodig zijn.

 

Daarom wil ik dat deze wereld weer terug is, waar geld en macht over anderen niet bestaat, en geen rol speelt en dat alles dus Liefde en Ware Vrijheid is. Waardoor alles en iedereen weer bewust, gelijkwaardig en eenheid is en er geen macht is die dit belemmerd en afbreekt, via onder andere het middel geld, wet, overheid en werk. 

 

Hier werk ik aan. Onder andere door 'Gratis' te stimuleren, te creëren en diensten te verlenen. Ook voor mensen die moeilijk in het geld zitten en er zo toch vanalles mogelijk is. Het begint in onszelf, de verandering. Hopelijk raak ik hiermee mensen aan, plant ik zaadjes die uit mogen komen, en verrichten steeds meer mensen gratis dingen, en word dit doorgegeven en word dit tevens heel normaal, zodat geld (en macht over anderen, mensen en ander leven) uiteindelijk en heel snel verdwenen is. 

 

Dit is hoe het voor mij Ware Waarheid is en hoe ik het zie, voel en altijd weet en overal en altijd bij mij draag en altijd weer binnenkrijg. Hopelijk breng ik dit mede voort.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vrije gift naar mij

Een gift (zonder iets te kopen) is ook altijd welkom. Zo kan ik goed en comfortabel bestaan en doorgaan met wat ik doe, creëren, vormen, meegeven en zijn wie ik ben. Dit aan de mens brengen en de mens, dieren, planten, de Aarde en andere wezens en alle leven helpen. Het uitbreiden en wereld-wijder maken en mooie, bewustmakende, helende en bekrachtigende projecten opzetten waar ik heel veel ideeën voor heb, waar soms aardig wat geld voor nodig is, zolang we deze manipulatie van en via geld en overheden nog niet hebben opgeheven en opgegeven, en we nog niet heel veel samenwerken, Eenheid zijn en Vrij uitwisselen.

 

Ik gebruik het geld hier goed voor en zet het in, zodat het stopt en het geld en duistere machten zoals overheden tot het verleden behoort. En alles en iedereen weer Vrij en Liefde is. Dit is hoe het voor mij echte Waarheid is en hoe ik het zie, voel, weet en ervaar. Hopelijk breng ik dit mede voort.

 

Tot die tijd is iedere gift heel fijn en hier ben ik heel dankbaar voor. En dit mag al een euro zijn. En ook heel veel meer. Of iets anders, in een andere vorm zoals een vervoersmiddel, iets met wonen, een woning, reizen, het maken van een nieuw album, muziekinstrumenten, een snelle computer of laptop, gereedschap, kleding en voedsel ofzo.

Ergens mee ruilen als je dit graag wil, dat kan ook. Wees creatief. En niet bang.

 

Als je me een gift wil schenken (dit kan ook anoniem) dan kan je mij mailen en mijn adres of rekeningnummer vragen waar je iets wil laten bezorgen of als je geld wil storten.

 

Je kan ook iets moois storten op mijn rekeningnummer, zonder dat je me hierover mailt en zo bijvoorbeeld anoniem wilt blijven. Dit kan naar:

 

D.L. de Visser

NL53 RABO 0389 3658 31

 

Groetjes,

Dingeman

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

"Omdat het machtsmiddel geld klaar mag zijn, vraag ik een Vrije gift. Om zo mensen aan te zetten ook dingen voor Vrij te doen, zodat het geld zo niet meer bestaan, wanneer alles werkelijk Vrij en dus vanuit het Hart en Eenheid word gedaan. En zo ook de religie Overheid stopt, omdat slavernij niet meer nodig is en de macht verliest. Ook wil ik hiermee mensen raken om in hun daad-kracht en dus actie en Kracht te gaan staan. En dus zelf verantwoordelijkheid nemen. En ook om mensen die erg weinig geld hebben, ook een kans te geven en zo mooie dingen kunnen doen, uitwisselen, ontvangen, aanschaffen of geven. De reiskosten en andere kosten wil ik wel standaard vergoed hebben, omdat veelal nu nog met geld gebeurd, en we onder onderdrukking van de Overheid met geld Leven, die via wet en geld onze Vrijheid, Natuur, Eenheid, leefomgeving, leefmogelijkheid en Kracht blokkeren. Zodra Overheden er niet meer zijn en we dus beslissen in en vanuit ons Hart te Leven en dus ook zonder geld, zijn we Vrij. De weg ernaartoe mag en moet vanuit onszelf gaan. En dit samen scheppen. Dus zet ik hier een begin in zodat meer mensen dit gaan doen en geld zijn waarde verliest en mensen zich weer met zichzelf, elkaar, de natuur en alle Leven verbinden. Vrijheid en gezondheid dus. Kracht. 

Een gift, klein of groot, is zeker wenselijk en ben hier heel dankbaar voor. Zodat ik veel mogelijkheden, doorstromingen en energie heb om hier heel veel in te doen, te financieren, ondersteunen, scheppen en manifesteren. Zoveel gevoelens, Hart en ideeën."