Gedichten en woorden

 

 

 

 

Nog een keertje:

 

Het rechtssysteem en de hele Overheid is er niet voor de mens, maar juist om deze mens en alle Leven te onderdrukken.

 

Dit is waarom en waarmee dit is opgezet. Weet je dat Govern Ment in het Latijns letterlijk Mind Control betekend? Dit is hun goed gelukt. o.a. al vanaf de basisschool, en via de media en de wet, zodat we iedere dag gehersenspoeld werden en worden, dat deze criminele religie/sekte 'Over-heid' die ons opdrukt boven alles en iedereen te staan en ook boven iedere andere religie, dat dit heel normaal en waar is en dat wij mensen heel klein zijn. Discriminatie en ongelijkwaardigheid dus.

 

We zijn zo gemindcontrolled dat we dit normaal zijn gaan vinden. Overheid is een zeer extreem bedrijf. Idd Overheid is echt een bedrijf.

 

In de piramide staat het Echte, dus de mensen, natuur en alle Leven onderaan, daarboven komt de Overheid die over de mensen heerst.

 

Daarboven de banken waarvan de Overheid is en deze financiert, etc.

 

Daarboven de BIS-banken, dit zijn Vrijstaten waarvan er bijvoorbeeld 1 in London City staat en deze staan boven iedere wet en zijn dus compleet vrij. Ze mogen daarbinnen iedereen neerschieten wie ze willen dus ook de politie, rechters en het leger, en mogen kinderen verkrachten en andere rituelen houden om steeds meer macht en kracht te verkrijgen en zichzelf te beschermen tegen dat de waarheid naar buiten komt en is, en de overheden kunnen hier niets aan doen.

 

Daarboven staan de 8000 elite families die allemaal biljonair zijn en uiteraard buiten beeld blijven en weinigen kennen, en die dit helemaal zo op hebben gezet en waarvan alles, alle bedrijven, overheden en alle geld is.

 

Het geldsysteem is dus een controlemiddel en een leugen. En hiermee, via deze systemen zoals wet, geld, Overheid, etc., hebben ze controle over alles. Over alle Leven. Dit is hun doel en wat ze al voor 99% hebben. Via controle over de mens. En dit is wat realiteit is.

 

Juist via de mindcontrol zodat wij in vele, vele dingen geloven die geen waarheid zijn. Zoals dat de Overheid er voor ons is. Dat wij klein zij. En dat geld en lijden 'nou eenmaal nodig is'. Dit hebben oa. deze duistere machten gecreëerd. Juist ook via terroristische aanslagen die deze overheden zoals de Nederlandse Overheid ondersteund, uitvoert en financiert. Zo creëer je angst en macht over de mens. En nog heeeeeeeeeeel veel meer. Dit is wat de Nederlandse Overheid is.

 

  

 

De duistere machten en andere Overheid.

 

Oke, ze zijn dus ontzettend met mij aan het rotzooien. Wat al heel lang gebeurd en steeds extremer. O.a. 1 van de meest criminele en onderdrukkende organisaties die er is, de Nederlandse Overheid doet dit extreem.

 

Veel mail die mensen naar mij versturen, en ik naar hen, komt niet aan. O.a. waarmee ik optredens mee regel, of dus probeer te regelen. En bewuste mensen die HartsKracht dragen en dus veel beweging zetten, en bewustzijn in deze Aarde plaatsen.

 

Zo ook hier op facebook. Velen zien mijn berichten niet meer op mijn pagina en ik kan mijn eigen berichten of mijn tags/video's over mij zelf niet eens meer zien, etc, etc.

 

De Nederlandse Overheid bedreigd mij steeds met brieven, ze nemen geld van mij af, korten mij op mijn uitkering en trekken vanalles uit de kast om mij af te maken. Ze proberen mij extreem te onderdrukken en te vermoorden. Dit doen ze al lang op vele wijzen via energetische wijze door een blokade rond mij te zetten, waarin niets en dan ook echt niets in mijn leven echt werkt en lukt, zowel met geld, werk, vrienden, familie, etc. En ik heb hier al heeeeel veel voor geknokt en gedaan.

 

Ze maken mijn leven al vanaf mijn jonge jaren enorm moeilijk en kapot. In werkelijk alles. De machten hebben een blokade rond mijn eigen systeem gezet zoat niets werkt en weinig op mijn pad komt en ik hier heel hard voor moet werken en telkens vanalles uit de kast moet trekken om iets een beetje te laten slagen, en dan zorgen ze ervoor dat het meteen weer ineen klapt. Met alles. Dit is wat mijn Leven is.

 

Niet wat het in essentie is, maar wat mijn hele Leven door deze zeer duistere machten kapot en onmogelijk is en word gemaakt.

 

Uiteraard toont dit ook mijn enorme Kracht. Want ik ga door. En ik geef nooit op. En al vermoorden ze mij, wat ik uiteraard niet accepteer dus zij hier ook niet in slagen, dan kom ik terug in volgende levens en ga verder met waar ik gebleven ben. Keer op keer op keer op keer. Ik blijf altijd doorgaan en ga altijd voor het Goede, Eenheid, Heelheid, Vrijheid, Liefde, Ware Waarheid. Kracht. Leven. Bron. Hart.

 

 

 

Politie waarom doe je dit? 

  

Politie 'mens', ik weet dat je gelooft.

Gelooft in de politie, dus in de Overheid.

Dus dat de Overheid jouw geloof is.

 

Dat je dingen doet namens jouw geloof en namens jou,

want je doet het namelijk zelf.

Dat je namens jouw geloof en jou zelf, mensen dwingt en bang maakt, manipuleert, bedreigd.

Om ze dingen te laten doen die ze helemaal niet willen.

Mishandeling dus.

 

Dat je geld afpakt van mensen, dus steelt.

En alles wat jij eist.

Dat je mensen onder druk zet, onder angst en zeer extreem mishandeld, zodat zij zichzelf aan jou geven.

Dus misbruikt.

 

Namens jou en jouw geloof de Overheid,

die stelt boven alle geloven te staan en te bepalen wat andere geloven wel of niet mogen of moeten doen en uiten, of er überhaupt mogen zijn.

Dus onderdrukt.

 

Die andere geloven aanvalt en bepaald wat de zogenaamde waarheid is.

En hierin zelfs moord.

Miljoenen mensen haat en dwingt.

En ze enorm laat lijden en creperen.

Miljarden moorden op de naam heeft staan.

Die zegt boven alles en iedereen te staan.

Boven ieder geloof, boven alle Leven.

Ongelijkwaardig tot en met.

Discriminatie dus.

 

Overheid, Ambtenaar, waarom doe je dit?

Politie, politiek, politie-'k'-staat.

Waarom geloof jij jouw geloof, die dwingt en mishandeld, alles en iedereen,

Verbied, verplicht, oplegt.

Boven alles 'Staat'.

  

 

 

 

Wat wanneer mensen de ware betekenis en opzet van Overheid zien?

 

Govern Ment is in het Latijns letterlijk Mind Control. Dus controle over de geest van de mens en zo over alle Leven. En dit is ze tot nu toe aardig gelukt. We zijn nog maar 1% van wie wij daadwerkelijk zijn, ze hebben macht over ons via hun machtsmiddel geld (wat uiteraard niet nodig en een illusie is) en zijn ons totaal niet meer bewust en beschermen en aanbidden onze slavendrijver juist. Dus de Mind Control is ze aardig gelukt.

  

Deze slavendrijver die voor wereldwijde verdeling zorgt in plaats van verbinding van de mens. Zet mensen tegen elkaar op zoals op facebook, internet en op vele andere plaatsen te zien is. Via allerlei media kanalen waar ze bepaalde groepen mensen proberen zwart te maken die te sterk voor hen zijn. Ze zetten zelf terroristische aanslagen op om mensen bang te maken en de wetten steeds strakker te maken en dus steeds meer controle en regie over alle Leven en de mens te krijgen. Rusland in negatief nieuws, terwijl de werkelijkheid de omgekeerde wereld is en bijvoorbeeld magnetrons in Rusland al sinds de jaren 80 verboden zijn, genetisch gemodificeerd voedsel daar zo weinig mogelijk aanwezig mag zijn, Putin (wat misschien net als iedere overheid en dus iedere dictator ook geen lieverdje is) openlijk naar Amerika zegt dat Amerika moet stoppen met het spuiten van de chemtrails over Rusland (wat hier in Nederland iedere dag gebeurd), daar veel minder extreme straling is waar wij in Nederland aan kapot gaan en door worden gehersenspoeld, enz.

  

Allemaal nepnieuws van de Overheid en de meeste media, die allemaal in bezit zijn van deze zelfde machten en dus de mens totaal mindcontrollen. Onderdrukken van de mens haar Heelheid, Kracht en bewustzijn.

  

Verdeel en heers. Is hun opzet. Niet voor de mens, niet gelijkwaardig, maar erboven, en dus mishandelen en over alles heersen. Dit is wat overheid is. Staat gewoon overal beschreven. Verdiep je erin en je komt alles te weten. En vooral in jezelf. De waarheid ligt in jou, niet in wat word opgedrukt. Misschien juist wel wat word onderdrukt??

  

Is slavernij nodig?

  

Of kiezen we wel voor Vrijheid?

  

Ware Vrijheid en Gelijkwaardigheid dus?

  

En accepteren we de mishandeling en onderdrukking niet?

 

 

 

 

Paarden liegen niet. 

 

Paarden zijn groepsdieren. En zeer gevoelig. Ze spiegelen elkaar enorm. En voelen elkaar heel goed aan. Paarden zijn heel eerlijk en heel open. Paarden liegen niet.

 

Paarden zijn heel eerlijk en open en uiten zich exact. Paarden draaien er niet omheen en veroordelen niet. Ook zichzelf niet. Daarom kunnen paarden zo goed reflecteren en samenwerken. Door gewoon heel eerlijk en open en gelijkwaardig in en vanuit het hart samen te zijn. Een.

 

Daarom werkt een kudde paarden zo goed.... Omdat dit zo een hele sterke basis vormt, deze pure eerlijkheid en respect en waarneming en gevoeligheid (ook naar zichzelf toe). Want wanneer dit niet zou gebeuren en ze elkaar en zichzelf niet goed aanvoelen en niet vanuit het hart, op gelijkwaardig 'niveau', communiceren, en zelf een groter deel willen innemen, willen zijn, of aansturen, dan zou het voor de paarden een ENORM gevaar vormen. Voor indringers. Parasieten genaamd.

 

Daarom werkt het voor de paarden beter om ECHT Eenheid te zijn. Dus geen onverbonden losse eilandjes, die langs elkaar heen werken en Leven, maar Een. En dus om zichzelf en elkaar exact, eerlijk en open te uiten/spiegelen, deze waarneming te zien. Zich met zichzelf te confronteren en heel goed met de ander en zichzelf te communiceren. In alle eerlijkheid en openheid en alle onveroordelendheid. Zodat alles er mag en kan zijn. En dus gezien kan zijn.
Hierop is een hele sterke samenwerking en Eenheid gebouwd. Een krachtige fundering dus, die overal en altijd kan zijn. Waar en wanneer dan ook.

 

Gevoeligheid speelt hier dus een hele grote rol.

 En dit gebeurt ook veel vanuit verbinding in, met en vanuit het Hart. En hiermee dus zuiver met elkaar.
Gevoeligheid wat Waarneming is.

 

Is dit juist wat communicatie, verbinding, samenwerking en Eenheid is?
Is dit wat we zo graag in de buitenwereld zien?

 

Overigens word een leider binnen de groep van paarden uitgekozen. Dus niet op basis van de grootte tonen of aansturen, afnemen of afdwingen (door andere paarden). Maar door respect, dankbaarheid en kracht van alle paarden, naar en van die leider. Omdat dit de sterkte en de Eenheid van de kudde vergroot. Omdat dit voor alle paarden beter werkt wanneer dit paard leider is.

 

Inzicht. Opbouwend, Eenheid en verbinding vormend, in plaats van leiding en dwang. Dus geen losse eilandjes zijn. Dit is een andere beweging en vorm dan een ander te bewegen zo te doen, zo te zien en zich en de ideeën zo te zien. Een andere vorm van leider. Een leider in functie van, wat een enorme verantwoordelijkheid is. Vandaar ook de dankbaarheid en respect van alle paarden hiervan.

 

Binnen een kudde paarden zijn er overigens meerdere leiders.

 

In feite is ieder paard leider.

 

Dit wil ik meegeven.
Voor de beweging ervan.

 

 

 

 

 

Dankbaarheid naar de duistere kracht.

 

Het donker is heel mooi en krachtig.

Zuiver ook in essentie waar het vandaan komt.

 

Het laat je juist zien, wat je niet wil.

Wat jij in jezelf veranderd wil zien.

En zo kan.

 

Wat als het donker er niet was?

 

In deze vorm?

 

Niet aanwezig was en we dus nooit wakker konden worden?

 

Doordat het zich niet liet zien.

 

Wat mooi dat we dit nu doen.

Door en via onszelf, alles en iedereen.

Dankbaar ben ik.

 

 

 

 

Rutte zelf is onze grootste bedreiging.

"Onze" overheid is juist het gevaar.

 

We zijn helemaal niet in oorlog met IS.

Rutte zelf, "onze" overheid zelf is onze grootste bedreiging.

 

En daarom werpt Rutten deze schijn hier op.

 

Daarom doen landen, regeringen, politieke machten en zogenaamde "leiders" (die ons in de afgrond lozen en (laten) lijden), zoals Amerika, Nederland en Engeland en Rutte en Obama (of hoe dat onzuivere wezen ook heet) dit.

 

Om ons af te leiden.

 

En ondertussen maken ze ons onbewust, dood en ziek.

 

Met mindcontrol, frequenties en chemtrails in de lucht en H.A.A.R.P..

 

Kleinstofmetaal die ze al tijden uitsproeien in de lucht en die wij inademen, zodat we levende zendpalen en ontvangstmasten zijn, zodat ze ons kunnen veranderen en onbewust maken, manipuleren en met ons experimenteren, wanneer ze frequenties uitzenden.

Je ziet het kleinmetaal sinds een tijdje rond de zon en de maan en er hangt nu altijd een soort mistige waas. het is nooit echt helder meer sinds een paar jaar terug.

En ze manipuleren het weer.

 

"Onze" regering, "onze" overheid en de elite en overheden en zogenaamde leiders als Amerika, die zijn het.

Die zijn 1 van de grootste.

Die zijn juist de bedreiging voor ons.

 

En ze zorgen dat we kopen.

Dat we willen kopen en meer en meer hebben.

Zij manipuleren en bepalen ons denken, gevoel, behoeften en ons gedrag.

Via frequenties die zij uitzenden.

Maar ook via voedsel, drinkwater, televisie, het nieuws, muziek en vele leugens die zij ons opdringen en ons laten geloven en ons hierdoor en hiermee hersenspoelen.

 

En ze laten ons geloven dat wij hen nodig hebben. Evenals ongeluk, saaiheid, werk en geld.

En ieder ander middel en macht, die van hen uitkomt en door hen uitgevonden is.

 

Om ons kleiner te maken dan we zijn.

Om ons niet Goddelijk, Liefde, Sterk en vrij te laten zijn. Maar dit van ons afgepakt hebben en dit steeds verder, heftiger en steeds stiekemer doen.

Om ons zo vol-ledig onbewust slaaf te laten zijn.

 

Van hun.

 

Zonder dat we er bewust van zijn en anderen aanvallen, uitlachen en voor gek verklaren die dit wel zien en weten. Die dit wel voelen, ervaren en er bewust van zijn.

 

Zo maken ze ons steeds onwetender, onbewuster en heel klein.

 

Zo maken ze ons steeds verder slaaf.

Van hun.

Van de hoeren die van Satan zijn.

Bewust of onbewust.

 

En ze doden en ontvoeren iedereen die ze kunnen, die dit weet en die dit laat zien en dit "uit".

 

Maar wees niet bang, het is de dood maar.

 

Zo schep je verandering.

 

Door alles open te gooien en bespreekbaar te maken.

 

Je eigen leidraad terug.

 

Je eigen rechten en alle delen die (ge-heel en al-leen) van jouzelf zijn.

 

Want zij en niets of niemand heeft daar recht op.

 

Niet daar en niet hier.

 

Niets of niemand mag iets met jou doen of je de mond snoeren wanneer jij dit niet wil.

 

Dus wees.

Ben.

 

En zeg en uit alles maar.

 

Het is tijd voor verandering.

 

Jouw gehele vrijheid terug.

En die van alles en iedereen.

 

Wees jezelf ge-heel!

BEN

 

 

 

 

 

Het zijn de hoeren van Satan!

 

Overheden, politiek, regeringen, wetten, het rechtssysteem, landen zoals Amerika, Engeland en Nederland, de elite, banken, geldsystemen, en andere systemen zijn hoeren van Satan.

 

Omdat zij macht en rechten over anderen en de wereld willen hebben en ons hierin en hierdoor manipuleren.

 

Ze mishandelen ons, de gehele Aarde en wezens die hier leven.

En daarbuiten.

 

Ze mindcontrollen ons en zo ook andere delen zoals onze emotionele delen, ons gevoel, intuïtie, bewustzijn, enzovoorts.

 

Ze proberen tussenbeide te komen en ons te laten geloven dat wij het zelf zijn wat wij ontvangen en ervaren. Tussen ons en onze hogere delen en andere delen. Ons hoger bewustzijn.

 

Dit doen ze met frequenties en technieken zoals WIFI, H.A.A.R.P.  en vele, vele, vele dingen en systemen. En vele daarvan die wij nog niet kennen, laat staan hoe het werkt, hoe het ingezet word en waarom.

Terwijl zij ons hele andere dingen laten geloven.

 

Zoals medicijnen die ons volgens hen en velen helpen zouden. Terwijl ze ons juist ziek en dood maken en ons zelfhelingvermogen verlagen, bestrijden en kapot maken. En delen en genen van ons afpakken en verwijderen. Delen die nu niet meer in ons bewustzijn zijn, dus waar wij nu en hier niets van kennen of weten.

 

Het zijn de hoeren van Satan.

Alle machten die macht over anderen hebben of willen krijgen. Het zijn die delen. Die delen die Archonten en demonen zijn. In mensenlichamen, zonder lichamen of aan ons kleven.

Groepen en partijen.

 

Het zijn hoeren van Satan.

 

Ze laten en willen ons laten geloven en ze manipuleren en hersenspoelen ons hier enorm in om ons te laten geloven dat wij hen nodig hebben.

 

De wet, de rechtbank, military, politie, de politiek, het rechtssysteem.

Zij creëren juist armoede en criminaliteit.

Vele, vele, vele slachtoffers van vroeger, later en deze tijd.

Hier en nu.

 

En zij werken allen samen.

Als een spinnenweb.

Verbonden met elkaar.

Vele onzuivere gedaanten.

Vele duistere krachten.

Gewoon in mensenlichamen.

In politieke leiders en systemen en allerlei machten en groeperingen.

Overal komen zij voor.

 

Ze zenden frequenties uit en besproeien ons met gif.

Ze verstoren ons tussen delen van onszelf.

Zodat wij onszelf en elkaar en de Aarde niet meer zien en verstaan. Niet meer begrijpen of deze kunnen lezen. Weg uit de verbondenheid.

Ook wel ziel, bezieling, passie en Liefde genaamd.

 

We zijn kunstmatig gemaakt.

 

Via computers, enzovoorts.

Kunstmatig is dood.

Kunstmatige intelligentie heeft geen ziel en is Satan.

 

Satan staat voor dood.

 

Geen natuur, geen leven.

Geen Liefde, geen Bron, geen God (of hoe je het noemen wil).

 

Mar macht en zelfzucht.

Over alles en iedereen.

 

Geen Vrijheid en in Liefde zijn, voor en van jezelf en alles en iedereen.

In de Bron, Liefde genaamd.

Respectvol en Vrij.

 

Maar, Angst, pijn en dood.

Zelfzucht.

Geen rust maar steeds meer en meer en meer.

Macht over alles.

 

Ver-slaafd zijn dus.

 

Niet vrij, maar tot slaaf gemaakt.

Dit is was de hoeren van Satan doen.

Dood!

 

 

 

 

 

1. Alles is.

 

En alles wat gebeurt, moet gebeuren.

 

Wat de Archonten doen, negatieve, zelfzuchtige buitenaardsen en Aardse machten, duistere krachten, Satan.

 

Om bewust te worden.

 

Het heeft zijn doel.

 

Vanaf de val.

 

En daarna en Daarvan.

 

Alles samengekomen, hierdoor.

 

Goed en slecht.

 

Toen Adam van de appel beet, en Eva deed.

 

Toen alles nog goed was.

 

En daarna de weg van God, naar God, naar bewust.

 

Zwart en wit samengekomen. (en uit elkaar gespat).

 

Door eerst uit elkaar te gaan.

 

Zodat het zichtbaar werd en was.

 

-------

 

Dus alles wat nu gebeurd is goed.

 

Met reden.

 

En zonder dan.

 

-------

 

Niet dat er niks gebeuren moet en alles vanzelf zal gaan.

 

En we niets veranderen zullen.

 

Want juist dat.

 

Is zwart....

 

-------

 

We mogen weer wit worden.

 

Zwart en wit samen (laten) gaan.

 

Al onze duistere delen naar het Licht.

 

En onze Lichten naar het duistere toe.

 

Uit de schaduwzijde verLicht - beLicht.

 

En in het duistere staan.

 

Alles, goed en slecht genaamd, wat slechts een illusie is.

 

En zo hebben we al onze delen terug die ons zijn afgepakt.

 

Aangedaan.

 

Onbewust, mishandeld en pijn, tot slaaf gemaakt.

 

En iedereen heeft hierin zijn doel, zijn en haar reden tot bestaan.

 

En iedereen doet het op zijn of haar manier, wie die is of hoe die vrij wil staan.

 

Op weg naar bewustzijn.

 

Hier dichtbij of ver vandaan.

 

Wat vrijheid is.

 

 

 

 

 

 

 

2. De nieuwe tijd en ruimte.

 

Dus alles en iedereen mag er zijn  en alles en iedereen heeft nut en nut gehad.

 

Om elkaar te laten zien, leren en herinneren.
Wie wij allemaal en individueel zijn.

 

De ogen te openen, een laag van bewustzijn in.
Vanuit ervaring.
En via daar.

 

Door jezelf en alles en anderen te observeren.

 

En zo weten wat je wil en wie je bent.
Jezelf en al het andere te zien.
Bewust te zijn.

 

En nu is de tijd gekomen, dat alles zijn plekje krijgt.
Iedereen Al.

 

En het zuivere, van het onzuivere gescheiden word.
Hier op en in deze Aarde.

 

Alles en iedereen mag er zijn.
Maar niets of niemand ontneemt nu meer onze kracht.

 

Onze macht.
Onze zuiverheid.

 

En dit geven wij nu HEEL duidelijk aan.

 

En onder andere zo, zal het scheiden gaan.

 

Terug naar het begin.
Oud en nieuw samen.
Een nieuw tijdperk in.

 

 

 

 

 

 

 

3. Het Paradijs.

 

En iedereen heeft taak hier in.

 

De ene geeft heel duidelijk grenzen aan.
De ander zorgt voor balans, ontspanning en rust bij elkaar.
Een ander heelt en weer een ander zorgt dat er enkel liefde is en rust.
En ziet alles vrolijk in.

 

Zo heeft iedereen taak en rust en nut.
Net als een mensenlichaam.
Iedere orgaan die unieke kwaliteiten en taken heeft.
Waar geen andere orgaan op hoeft te lijken.

 

Zo doen we alles samen en hoeven we anderen niets te verwijten.

 

En zal het liefde zijn.
Vrij en vrede.
Het paradijs terug.

Hier op Aarde.

 

En nu heel bewust.
Van jezelf en alles en iedereen.
Met liefde voor alles.
Voor en van alles en iedereen die dit willen.

 

Een harmonieus collectief lichaam.
Die heel gezond en Liefde is.
Vrede en Vrij.

 

Ieder deel geheel vrij gelaten en geheel laten zijn wie die is.
Zodat het lichaam perfect loopt.
Individueel en goed gecommuniceerd met elkaar.

 

Het mensenlichaam, ieder wezen, als ook het Paradijs (hier op Aard).