Woorden

 

 

 

 

WAAR BEN JIJ? 

 

De Nederlandse Overheid vermoord mij met opzet.

 

De werknemers/ambtenaren/dienaren van dit bedrijf en geloof doen dit. En uiteraard de mens die dit geloof geloofd en dat dit, deze moord naar mij, er moet zijn en uiteraard de mens die niets doet.

 

Doen ze dit bij jou ook?

 

Ik weet niet hoe lang ik nog heb te leven, vele aanvallen, blokkades en ontnemingen van hun naar mij.

 

De machten, en de mens waardoor en waarvia deze machten dit mogelijkmaken en doen, zijn steeds extremer. In ieder geval naar mij.

 

Weinig kansen meer. Wanneer ik een eenzaam eilandje ben en net als de natuur, een boom, alleen aan mijn lot overgelaten, niet gehoord, niet verstaan, niet erkend, niet gezien, niet ontvangen en niet gegeven.

 

In je eentje kan je het niet. En zeker niet wanneer ze je langs alle kanten aanvallen en ontnemen en dwingen zielloos robot te zijn. Zelfs buiten hun eigen wetten om.

 

Waar zijn die mensen met hun mond, die zeggen te helpen? Zeggen dat je niet alleen staat? Zeggen dat het anders moet? Creëren ZIJ dit juist zelf? JIJ?

 

WAAR BEN JIJ?

 

 

 

 

Hoe kijk jij? Zie jij of kijk jij met een bril?

 

Mensen willen niet helpen en helpen niet wanneer ze zelf moeten doen.

 

Ze lezen wel en praten wel en adviseren wel en geloven wel in hun programma's/religies/weten-schappen in het hoofd en weten zelfs op ieder iets, excusen te verzinnen zodat ze de ander niet hoeven helpen en de ander alles helemaal zelf en alleen moet doen.

 

Zelf DOEN, ook wanneer het zo duidelijk gevraagd en aangereikt word en zelfs op den duur meerdere malen op een hele assertieve, directe en duidelijke manier, ZELF DOEN doen ze niet meer. Mensen wijzen de ander af. Of onder-wijzen de ander liever. Zelf Doen ze niet meer. En dit is wat realiteit is.

 

Vooral bij degene die anders is, veel ziet en weet en daarom extreem word tegengewerkt. In het hele leven. Via en door zowat iedereen.

 

Af en toe komt er een lichtpuntje voorbij, omdat dit niet voor iedereen zo is. Toch word die dan weer heel snel gedoofd, afgeleid en omgeleid. Zodat ook deze verbinding en dit communiceren er niet meer is. Dit word verdraaid in het hoofd. EN ook in het gevoel, waar de iets bewustere mens helemaal op vertrouwd, en dus het beste door de machten in gemanipuleerd kan worden, want dan vangt deze macht deze mensen helemaal. En dan blokt deze macht dit mens van alle mensen. Zodat er geen leven mogelijk is.

 

Zie het als de toren van Babel, waarin iedereen ineens anders spreekt. Dezelfde woorden, maar totaal verdraaid. verdraaid binnen in de mens. Zodat iedereen ruzie heeft, geen verbinding meer heeft, pure verdeeldheid en weinig woorden en frequenties meer echt worden verstaan.

 

En zo gaan er velen dood. Evenzo de natuur. Want wie voelt en hoort en kent deze nog?

 

Heel weinig.

 

Voel jij bijvoorbeeld in jezelf wat er aan de 'andere kant' van de wereld gebeurd? met bomen, bossen, natuurvolken (die er dan nog wat over zijn), enzovoorts? Ik wel.

 

En wanneer je deze woorden spreekt verstaan weinig je en vinden ze dit negatief en moet je bijvoorbeeld meer humor zijn. Wat uiteraard steeds verder van oplossing hiervan af gaat staan. Doordat de Waarheid niet uitgesproken word en dus vooral ook niet verstaan word. omdat men dit niet wil. Dus word er omheen gedraaid. En steeds verder, steeds verder, steeds verder afgeleid.

 

Van natuur, van Leven en dus van onszelf.

 

We horen elkaar en onszelf niet en willen dit niet eens. We willen alleen zachtheid en warmte ervaren en kijken van de pijn en harde waarheid weg.

 

 

 

 

Govern Ment, Satan.

 

Weet je dat Satan letterlijk 'Leugenaar' betekend?

 

Weet je dat koning Ceasar in Griekse nummering vertaald '666' is?

 

Weet je dat Govern-ment in het Latijns letterlijk 'Mind Control' betekend?

 

Weet je wie en wat een koning en Overheid daadwerkelijk is? En wat het doel hiervan is? En waarom het is opgezet?

 

Of geloof je de leugen? Leugenaar Satan en de duivel? En ben je gehersenspoeld? 

 

 

 

 

Nederlandse Overheid liegt. En ze slopen je.

 

Ze houden je huursubsidie en uitkering af (terwijl er niks binnenkomt) en leggen je boetes op en bedreigen je zo dood. Onder naam van o.a. Willem A. En in hun eigen naam, want ze zijn hier zelf allemaal verantwoordelijk voor, voor iedere daad die ze verrichten of blokkeren.

 

Ze liegen gewoon al langer dan een jaar lang telkens via brieven en over de telefoon dat je huursubsidie krijgt en enkel dit nog even in moet leveren of dat en zo nog veel meer en reageren dan gewoon niet meer. Ze beloven je dingen dat je huursubsidie en een uitkering krijgt, recht in je gezicht fysiek, en vervolgens krijg je een paar dagen later een brief dat ze je blokkeren en je niets krijgt. Of ze reageren gewoon maanden lang niet meer, ook niet wanneer je het digitaal via digiD en de belastingdienst aanvraagt of opgeeft.

Keer op keer.

 

De Nederlandse Overheid en de mensen die hiervoor werken, zoals o.a. J. Rademaker van Orionis en G.H. Blankestijn van de belastingdienst, en nog vele anderen zijn psychopaat en criminelen. Ze zorgen er tevens voor via o.a. advocaat V.M.C. Verhaegen en andere wezens, dat papieren en bewijzen ineens niet meer in je bezit zijn. Gestolen, bij je (thuis) weggenomen. De duistere machten zijn extreem en spelen in en met ruimte en tijd.

 

Er gebeurd zoveel waarmee ze je leven en vrijheid en beweging hierin onmogelijk proberen te maken. Ook via familie die ze manipuleren en opvattingen hierin. Wat ze/we uiteraard zelf veranderen kunnen.

 

De machten proberen alles uit en trekken alles uit de kast. Ze proberen je te doden en kapot en (verder/terug) tot slaaf en hun bezit te maken.

Ze pakken alles van je af, blokkeren alles en iedereen en zorgen dat er niks meer jou toekomt en is. En dat alles en iedereen in opstand naar je komt en je zelfs gevaarlijk vind. Ze kijken door een bril en via gedachten die in hen zijn gevoegd en hoe hun harde schijf nu werkt dus ook weer perfect manipuleerbaar (en veroordelend) is. Geloof maar (hoeft uiteraard niet, want zomaar lukraak geloven is een valkuil) ik ervaar dit helaas al lang en maar al te 'goed'. Dan sta je er werkelijk alleen voor en met niks. En is het knokken om een heel klein beetje ja te krijgen en bij je te houden. En je weren tegen alle aanvallen in welke vorm dan ook van buitenaf. Ja ook in de vorm van straling en chemtrails. En hoe lastig het is te leven in een wereld die totaal niet meer klopt. En je ervaart dat het niet deugd dat je hier zelf aan mee word gedwongen te doen en dit gewoonweg al je hele leven niet kan. omdat je je hele leven, van voor je geboorte al wakker bent en zoveel voelt, weet en ziet en bij je draagt en dit zo moeilijk kon uiten omdat toch niemand je begrijpt wat je zegt en laat zien en je niet eens hoort en ziet wanneer je iets uit of hier maar weer een veroordeling en schuld op je legt, Je nagelt aan het kruis om iedere uiting en trachting die je doet in verband word gebracht met dom en slecht. Hoe kan je leven in een maatschappij die gebaseerd is op mishandeling, onderdrukking en slopen van jezelf en van alles en iedereen buiten jou, terwijl je dit helemaal niet wil en niet kan en niet zo ben? Terwijl je toch voedsel en een dak boven je nodig hebt omdat ook je systeem zo beschadigd is dat je niet zonder kan en dus zwak en afhankelijk bent. Terwijl je je leven lang al weet dat ook dit niet klopt. Dat je hier niet bent wie je daadwerkelijk bent. Wat een gevecht is dit.

 

Wanneer durven mensen dit te zien en te weten en te kennen? Zodat het wel over is?

En wij weer Vrij en levend? Dus Heel en Kracht? En verbonden?

En wanneer durven mensen zichzelf te bekijken en te zien? En ook buiten?

Wil je dat ik je confronteer?

Gewoon heel eerlijk van hoe en wat ik weet, voel en zie?

Maakt dit verandering?

Of keer je je dan nog meer van mij af?

En tevens alle leven?

 

En gaan de duistere machten dan nog meer tekeer? (o.a. via jou?)

Omdat ze gezien worden? (en jij?)

Via jou? (en mij?) (en naar mij?)

 

Wil jij Waarheid weten en zien? (dus ook over jou?)

Of blijven dromen?

 

Wanneer accepteren wij dit niet meer?

Wanneer stoppen wij met slaaf zijn en met alleen comfort accepteren terwijl het al lang niet comfortabel meer is? En steeds minder is?

 

En Wij, Dieren, Mensen, Natuur, Leven enkel maar een nummer, een naam, bezit.

 

 

 

  

 

Wat wanneer mensen de ware betekenis en opzet van Overheid zien?

 

Govern Ment is in het Latijns letterlijk Mind Control. Dus controle over de geest van de mens en zo over alle Leven. En dit is ze tot nu toe aardig gelukt. We zijn nog maar 1% van wie wij daadwerkelijk zijn, ze hebben macht over ons via hun machtsmiddel geld (wat uiteraard niet nodig en een illusie is) en zijn ons totaal niet meer bewust en beschermen en aanbidden onze slavendrijver juist. Dus de Mind Control is ze aardig gelukt.

  

Deze slavendrijver die voor wereldwijde verdeling zorgt in plaats van verbinding van de mens. Zet mensen tegen elkaar op zoals op facebook, internet en op vele andere plaatsen te zien is. Via allerlei media kanalen waar ze bepaalde groepen mensen proberen zwart te maken die te sterk voor hen zijn. Ze zetten zelf terroristische aanslagen op om mensen bang te maken en de wetten steeds strakker te maken en dus steeds meer controle en regie over alle Leven en de mens te krijgen. Rusland in negatief nieuws, terwijl de werkelijkheid de omgekeerde wereld is en bijvoorbeeld magnetrons in Rusland al sinds de jaren 80 verboden zijn, genetisch gemodificeerd voedsel daar zo weinig mogelijk aanwezig mag zijn, Putin (wat misschien net als iedere overheid en dus iedere dictator ook geen lieverdje is) openlijk naar Amerika zegt dat Amerika moet stoppen met het spuiten van de chemtrails over Rusland (wat hier in Nederland iedere dag gebeurd), daar veel minder extreme straling is waar wij in Nederland aan kapot gaan en door worden gehersenspoeld, enz.

  

Allemaal nepnieuws van de Overheid en de meeste media, die allemaal in bezit zijn van deze zelfde machten en dus de mens totaal mindcontrollen. Onderdrukken van de mens haar Heelheid, Kracht en bewustzijn.

  

Verdeel en heers. Is hun opzet. Niet voor de mens, niet gelijkwaardig, maar erboven, en dus mishandelen en over alles heersen. Dit is wat overheid is. Staat gewoon overal beschreven. Verdiep je erin en je komt alles te weten. En vooral in jezelf. De waarheid ligt in jou, niet in wat word opgedrukt. Misschien juist wel wat word onderdrukt??

  

Is slavernij nodig?

  

Of kiezen we wel voor Vrijheid?

  

Ware Vrijheid en Gelijkwaardigheid dus?

  

En accepteren we de mishandeling en onderdrukking niet?