Boeken

 

Hier zijn een aantal boeken die ik vanaf eind 2014 heb uitgegeven.

 

Deze zijn ook te koop. 

De prijs hiervan is 25 euro per boek plus verzendkosten van 4,50 euro.

O.a. i.v.m. het aantal pagina's en kleurenfoto's van de boeken, zijn enkel de drukkosten al zo'n 15 euro per boek. 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Het derde boek, ‘Alles is een spiegel’, van Dingeman de Visser is uit.

 

 

Zo schrijft hij in zijn boek:

 

Ik wil niemand meer veroordelen en dwingen hoe die moet leven. En niemand dwingt mij.

Iedereen mag het zelf weten hoe die leeft. Iedereen is Vrij.

 

Niks moet en alles mag.

Geen wet, geen rijk of macht staat boven jou of mij. Geen familie, werk, overtuiging of verslaving heeft macht en zeggenschap over jou of mij. Geen regel, geld, materialen, wie of wat dan ook. Ieder mens is geheel Vrij. Ieder mens is enkel Liefde. Dit is wie wij zijn. Dit is wie ieder mens in essentie is.

 

Je hebt niks en niemand nodig en bent alleen van jouzelf.

Vind deze onafhankelijke, sterke kracht in jezelf terug.  Dus leef vanuit je hart, vanuit Liefde en Vrijheid voor jezelf. Dus doe alleen wat jij daadwerkelijk wil en wie jij echt ben. Zo ga je dan ook met alles rond je heen om. Omdat je vanuit Liefde en Vrijheid leeft, precies wie jij bent en wat je hier komt doen. Dit is de oplossing tot vele dingen. Dit gaat verder dan het bewustzijn van het overleven, dus van angst en macht. Het ego genoemd. Het bewustzijn van de derde dimensie, waar de maatschappij en het rijk nu veelal in leeft. Wat allemaal een illusie is. Een deken over ons geworpen die ons blind houd, bang en afhankelijk maakt. Maar tevens ook sterk maakt en ons doet leren omdat de Liefde sterker is en altijd overwint. Zo zie je dat alles de bedoeling is en naar het Licht groeit. En dat we het zelf (kunnen) creëren. Door een shift te maken in het eigen bewustzijn en vanuit individuele Vrijheid, Liefde en kracht voor jezelf en je eigen waarheid te gaan.

 

En ‘goed en slecht’ bestaat niet.

Dit is een illusie vanuit een lagere frequentie, vanuit angst en macht. Die tot verdeeldheid en blindheid zorgt. Die veroordeeld. Waardoor je je eigen hart, je Ziel, je Liefde, je eigen kracht niet meer voelt.

Je bent dan niet meer één met alles en iedereen en los van de Bron. Je zoekt het dan in spullen en dingen buiten jou en je bent sneller ziek, enzovoorts. Waar machten aan verdienen. Laat je dus niet bedwingen door machten en gedachten die jou dwingen willen. Die dus geen pure Vrijheid en Liefde zijn en hier dan ook niet voor kunnen zorgen. Omdat dwingen, wetten en regels dit nou eenmaal niet zijn. Alleen echte Vrijheid is de manier tot pure Vrijheid voor iedereen. Liefde is de enige Waarheid. En die zit in je Hart. Bij iedereen.

 

Leef voor jezelf, exact hoe jij het wil.

Zo ben jij sterk en zo schep jij verandering. In jouw eigen leven en daarmee ook buiten jou. Zo ontwikkel jij jezelf en zo bevrijd jij jouw ware zelf. Dus wees Liefde en Echt Vrij. Voor jezelf. Omdat je van jezelf houdt. Durf te zien. Durf te voelen. Durf te veranderen. Durf helemaal jezelf te zijn. Ontwaak en sta op!

 

Alles is een spiegel.

Alles waar je tegenaan loopt is meestal ontstaan in je kinderjaren. Soms al bij de conceptie. Hoe het gezin naar jou, zichzelf, het leven en de buitenwereld keek en hier mee omging, dus ook met jou. In je systeem geprent en opgekomen. Je mag het nu loslaten. Allemaal. Zodat je Vrijheid kent en Liefde. Zodat je dus helemaal jezelf bent. Bevrijd. In je ware essentie staat. Omdat iedereen een Lichtwezen is. Jij dus ook.

 

 

Dit derde boek van de schrijver is geschreven in gedichten, ervaringen, inzichten en als dagboek en geuit in schilderijen en tekeningen. Over geluk, Liefde en Vrijheid en dat dit allemaal in je eigen Hart te vinden is. Wanneer je helemaal voor jezelf kiest en zo met jezelf omgaat. En dit zo automatisch ook naar buiten straalt en zo met alles en iedereen omgaat. Liefde en Vrijheid voor jezelf en alles en iedereen. Dus geheel leven vanuit je Hart, waar ieder antwoord en iedere oplossing ligt.

Het begin van het Paradijs. Hier op Aard.

 

Liefde is het antwoord, altijd en overal. Ongeacht de vraag.

Dus ook voor jezelf.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Dingeman de Visser geeft zijn tweede boek, ‘Reis!  -Alles is een spiegel-’ uit

 

”Het boek aan m’n kinders” gaat hier verder. De schrijver gaat op reis naar Australië en hoopt dat hij daar een mooi leven kan ontdekken en opbouwen die hem een volle “ja” geeft en dat alles veranderd in zijn leven. Liefst een mogelijk leven zonder geld en werk, zodat hij hier niet meer afhankelijk van is, omdat het niet lukte om dit in Nederland te creëren en ontvangen. Hij ervaart letterlijk dat hij nog steeds aan het vluchten, vechten en beschermen is en wordt hier erg geconfronteerd met zichzelf, zijn pijnen, verledens, angsten en wie hij in dit wezen is. Het is zeker geen ontspannen vakantiereis want het is iedere dag keihard werken. Vooral op psychisch gebied. Hij wil deze blokkades verwijderen en zijn leven leven geven, dus komt het allemaal onder ogen, vecht en laat los. Hij praat zich de positiviteit in met zijn gedichten om het zo te veranderen en zichzelf te steunen. Hier en daar spreekt hij zijn pijnen, vragen, ingevingen en nieuw ontdekte inzichten over zichzelf en het leven uit.   

 

Het boek is te koop via Dingeman, mail: dingemandevisser@hotmail.com en het is te koop in diverse winkels en webwinkels.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Dingeman de Visser geeft zijn boek ‘Het boek aan m’n kinders -Alles is een spiegel-’ uit.

 

Het boek verteld een persoonlijk verhaal geschreven in gedichten, ervaringen en inzichten die de schrijver geschreven heeft toen zijn leven weinig ‘ja’ meer gaf. Hij had geen werk en inkomen. Vrienden, familie en het rijk lieten hem in de steek. Hij was veel ziek en er waren heftige momenten. Niets lukte meer. Dit wierp hem helemaal terug op zichzelf. Hij vocht, want hij wilde leven. Hij moest uitvinden wat zijn leven zo tegenhield. Wie is hij en wat wil hij? Was het omdat hij anders is? Zijn hoogsensitiviteit en inzichten die anderen niet zien? Trauma’s, overtuigingen en ervaringen in dit leven? Of die van hiervoor en hierna? Of is het dit alles bij elkaar? Hij ging op ontdekkingsreis en stap voor stap werd alles hem steeds duidelijker. O.a. dat alles wat je ziet en ervaart een spiegel van jezelf is. Die jou helpt alle delen van jezelf Licht te geven.

 

Het boek telt 427 pagina’s en is te koop via Dingeman, mail: dingemandevisser@hotmail.com en het is te koop in diverse winkels.