Ik vind graag:

Wakkere muzikanten voor mijn Nederlandstalige (en Zeeuwstalige) formatie.

 

Voor mijn soloformatie Dingeman, met nu vooral Nederlandstalige (en ook Zeeuwstalige) muziek, vind ik graag muzikanten om een band hier rond te vormen, naast dat ik hiermee ook solo akoestisch veel optreed en blijf optreden.

Het is allemaal eigen werk, dus ik zoek creatieve, gevoelige, bewuste, liefdevolle en verbindende mensen die niet bang zijn voor wat ik uitdraag en hierachter staan. Openen, Ware Vrijheid, bevrijding en terug in de eigen Kracht dus. En de Eigen kracht terug hier in zichzelf en deze Aarde integreren. Beweging Scheppen dus. Zodat de duistere machten geen macht meer over ons hebben en verdwijnen.

Dus ook deze machten die speciaal opgezet zijn om de mensheid en zo ook alle Leven te onderdrukken en verslaven, zoals het geldsysteem en de Nederlandse Overheid. 

Govern Ment betekend in het Latijns overigens letterlijk Mind Control en met dit doel en deze uitvoering is o.a. de Nederlandse Overheid ook opgezet. En dit is ze heel goed gelukt. En ze zijn heir steeds extremer in.

Tijd om dit te veranderen. Zodat de mens en alle Leven bevrijd word. Voorgoed. En de mens dit zelf doet. In de eigen Krachten staat. Weer heel is in plaats van de 1% van wie die in essentie is. De 99% terug is van wat is onderdrukt en van wat uit de mens gehaald is en er aan gesleuteld is. En zorgen dat we niet transhumanistisch worden en steeds verder zijn, wat deze machten uiteraard willen. Hierdoor hebben ze macht, wanneer wij niet meer in en met onze Kracht verbonden zijn, en met onze ziel en de Bron en de Heelheid van onszelf en alles. Met en in Leven zijn. Maar kunstmatig, dus digitaal en transhumanist, cyborg zijn gemaakt, wat we nu al voor 99% zijn. 

Bewust-zijn hiervan. Helemaal in de eigen Kracht zonder enige kracht of macht boven je en zich, deze machten die opgezette leugens zijn, zoals een Nederlandse Overheid die 1 van de meest extreme vormen van sekte en discriminatie/ongelijkwaardigheid en religie is. Die boven alles en iedereen en boven ieder ander geloof zegt en dwingt te staan en de manipulatie, indoctrinatie en dus de slavernij zeer extreem bedrijft. 

Het is tijd dat we weer Sterk, Natuur, Eenheid en Heel, Liefde en Levend staan en Zijn en ons bevrijden. Bevrijden van de hokjesgedachten, conditioneringen, van de mindcontrol en van de indoctrinaties en manipulaties via de verdeeldheid en ongelijkwaardigheid waar ze ons in dwingen te geloven, te sturen en te doen. 

Het is tijd dat we ons van de slavernij, indoctrinatie en manipulatie bevrijden die steeds extremer door de duistere machten via o.a. de Nederlandse Overheid, de reguliere media en het machtsmiddel geld word bedreven. Dus dat we dit doorhebben en ze geen enkele invloed en dus macht meer hebben.

Ook al proberen ze ons nog zo te mishandelen, hersenspoelen, onderdrukken en te bestelen. 

En door bewust-zijn heirvan en dus van wie wij daadwerkelijk zijn en dus ook wat we niet zijn (en zo weten wat we dan wel zijn), alles weer Levend, Kracht en Waar Vrij is.

En weten dat deze machten enkel zijn opgezet op een zeer inteligentie manier om de mensheid te onderdrukken via allerlei geloven. Geloven dat ze nodig zijn bijvoorbeeld. En hiervoor hebben ze zeer extreme acties uitgevoerd en doen dit nog steeds en steeds extremer. Om de mens steeds verder te vangen en te onderdrukken. O.a. in het steeds dwingender en vastketenender wetssysteem. Via opgezette aanslagen, mishandelingen, branden, diefstallen en rampen bijvoorbeeld die door de Nederlandse Overheid word uitgevoerd en gefinancieerd.

Heb je interesse, voel en weet je het en durf je Kracht en Waar Vrij te zijn? En dit te Scheppen? Dus beVrijding? en dus Vrijheid te spreken en jezelf helemaal te zijn? Dus Heel? En Echt?
En Ware onderzoek te doen? Zelf? In jezelf en buiten je? En zien en ervaren wat wel en niet manipulatie is? En de manipulatie te doorbreken, zodat het oplost? En dit aan te gaan?

Dan heb ik grote interesse in jou. Wil je in mijn band spelen en met als doel om hier heel veel mee op te treden, muziek op o.a. albums uit te brengen en hier helemaal voor te gaan en veel beweging te scheppen? Zodat vele mensen, natuur en alle Leven in hun eigen Kracht komen en Zijn? En weer Heel en Waar Vrij zijn? Ondanks wat?

Ben jij Passie en Kracht?
  
Ik wil graag muzikale, creative, bijzondere en unieke mensen in mijn band. Dit mogen zangers of zangeressen zijn, gitaristen, bassisten, drummers, violisten, keyboardspelers, harpspelers, bluesharpspelers, accordeonisten, banjospelers, didgeridoo-spelers, enzovoorts. Mensen met Eigenheid, uniekheid, die de Essentie bij zich dragen, de Kracht, Leven en dus Authentiek zijn. En Waar Zelf Zijn en Durven. En Echt Doen.
Er voor Gaan. Liefde, Vrijheid, Leven, Vuur, Essentie, Puur, Waar en Kracht dus. Eenheid en Heel. Verbinden.


Het is allemaal eigen werk en de bedoeling is om iig veel muziek van mijn albums na te spelen. Hier eigen passende muziek op te creeeren en ook op liedjes die nog niet zijn uitgekomen op album, maar waar ik al wel veel mee optreed. Zo kan er snel opgetreden worden met deze formatie. Daarna kan er gecreeerd worden met nieuwe liedjes. Via verschillende wijze. Samen, of beginnend bij een tekst en/of muzikaal idee van mij of van iemand anders.
Het doel is om heel snel op te treden en uiteraard pas wanneer het staat als een huis.
Dus graag goede, gevoelige, bewuste, creatieve, muzikale, wakkere mensen gezocht. En gevonden.
Dit hoeft niet hetzelfde te zijn als technisch en theoretisch heel sterk.

Voor meer info over mij zie: www.dingeman.jimdo.com

Veel Liefs, Eigenheid, Leven, Ware Vrijheid, Waarheid, Verbinding, Eenheid en Kracht,
Dingeman

 

 

 

Ik vind graag een drummer, bassist en gitarist voor mijn Zeeuwstalige rockband Donder.

 

Voor mijn Zeeuwstalige rockband Donder waar ik tot 2010 heel actief mee was, vind ik graag een bassist, drummer en gitarist (of 2). 

Deze wil ik weer opstarten en hier heel actief in zijn met optredens, landelijk (en hierbuiten).

De kwaliteit en energie moet goed, levend, speels, vurend, openend, verbinding, gemeend en strak zijn.

Het is allemaal eigen werk en de bedoeling is om iig veel muziek van de bestaande albums hiervan na te spelen en ook wat nummers die nog niet zijn uitgekomen op album. Daarna kan er misschien bekeken worden om weer wat nieuwe te muziek te creeren.
Het doel is om heel snel op te treden en uiteraard pas wanneer het staat als een huis.
Dus graag goede, gevoelige, bewuste, creatieve, muzikale mensen gevonden.
Dit hoeft niet hetzelfde te zijn als technisch en theoretisch heel sterk.

Voor meer info over mij zie: www.dingeman.jimdo.com
Met o.a. Donder word en werd ik landelijk op de radio en televisie uitgezonden en werd mijn muziek bijvoorbeeld gebruikt voor de televisieserie 'A'dam en Eva'. Ook kwam het album 'Geel' van Donder in de mega album top50 binnen. Met Donder en solo (Dingeman) heb ik verschillende prijzen gewonnen.