Nieuws

 

 

 

Ik vind graag breed georiënteerde muzikanten als band rond mij.

Het is  allemaal eigen werk en voornamelijk in het Nederlands en Engelstalig.

De teksten zijn vooral wakkermakend en diep.

 

Een basis als gitarist, bassist en drummer en eventueel aangevuld met een zangeres, toetsenist, violist of muzikant die andere bijzondere instrumenten speelt.

Graag vind ik creatieve, gepassioneerde muzikanten die erin geloven en er echt voor gaan. 

 

De bedoeling is een niet al te grote formatie te vormen, dus 3 a 4 mensen. Hoe kleiner des te beter voor nu, maar wel dat er ook goed wat rocknummers neergezet kunnen worden.

 

Breed georiënteerde muziek en muzikanten, van heel klein, intiem, rustig en singersongwriter-muziek, naar experimenteel, alternatief, tikkeltje psychadelisch en strakke (punk)rock in de stijl van Nirvana/Led Zeppelin/ACDC.


Aardig divers dus met de basis als (rustige) singersongwritermuziek. 

 

Het is allemaal een eigen stijl en breed, dus echt voorbeelden zijn moeilijk te noemen en uiteraard creëren de muzikanten van de band hier samen mee in. 

  

Tevens vind ik graag een creatief gitarist/slagwerker die eventueel nog wat andere instrumenten kan bespelen, als begeleiding van mij wanneer ik solo akoestisch optreed, zodat deze mij met veel dingen aanvult of een strakke onderliggende basis/gitaar/baspartij speelt en we zo met zijn tweeën op kunnen treden.

 

Heb jij hier interesse in en wil en kan je dit in redelijk korte termijn (mee) opzetten zodat er snel opgetreden kan worden? Dan zie ik graag snel je telefoontje tegemoet. 

 

Mijn mail word veel geblokt zonder dat ik of de ander hier een berichtje over krijg, dus kan je me het beste bellen: 06 1457 5636

 

Groetjes,

Dingeman

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Ik vind graag: Rockmuzikanten voor band eigen werk in de stijl van ACDC.

 

Ben jij een rockmuzikant en hou je van die strakke, stuwende rocksound van ACDC (en o.a. Motorhead, etc.) en heb je het in je om eigen werk te creeren en heel strak te spelen en wil je hier binnen korte tijd aan werken zodat deze band echt een succes is, goed klinkt en ook gaaf is om naar te kijken en veel optredens heeft en veel gedraaid word, liefst wereldwijd, dan zoek ik jou.

Ik wil graag deze band opstarten en heb zelf veel ervaring in het schrijven en spelen van liedjes (zowel o.a. rock als singersongwriterliedjes) en heb hier al aardig wat voor geschreven. Zelf ben ik zanger en gitarist en speel nog diverse instrumenten.

Graag vind ik goede, creatieve en gemotiveerde muzikanten rond mij heen om dit binnen heel korte tijd aan het draaien te krijgen.
De onderwerpen van de liedjes zijn niet dezelfde als van ACDC, ze gaan meestal over diepere dingen, dus heb wel meestal een stevige boodschap hierin.

Heb jij serieuze interesse? Dan hoor ik jou heel graag.

Het beste kan je me dan bellen: 06 1457 5636
Of eventueel mailen, maar veel mail komt niet aan.

Groetjes en tot rocks,
Dingeman de Visser

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Ik vind graag:  Wakkere muzikanten voor mijn Nederlandstalige formatie.

 

Voor mijn soloformatie Dingeman, met mijn Nederlandstalige liedjes, vind ik graag muzikanten om een band hier rond te vormen, naast dat ik hiermee ook solo akoestisch veel optreed en blijf optreden.

Het is bijna allemaal eigen werk en ik zoek muzikale, creatieve, gevoelige, bewuste, krachtige, liefdevolle en verbindingleggende mensen die niet bang zijn voor wat ik uitdraag en hierachter staan.

 
Heb je interesse, voel, zie, ervaar en weet je veel en durf je Kracht en Vrij te zijn? En dit in beweging te brengen, dus te Scheppen? Vrijheidspreken, te spelen en jezelf helemaal te uiten en te zijn? Dus Heel? en Echt? Kracht zijn? Ook in muziek?

 

Dan heb ik grote interesse in jou. Wil je in mijn band spelen? Hier veel mee optreden is de bedoeling en veel beweging scheppen? Ben jij een zanger of zangeres of speel je gitaar, basgitaar, drums, viool, toetsen, bluesharp, accordeon, banjo, didgeridoo of iets anders bijzonders?

 
Het is bijna allemaal eigen werk en de bedoeling is om in eerste instantie muziek van mijn albums te spelen plus de liedjes waar ik nu mee optreed en dat iedereen hier eigen invulling in geeft of dingen naspeelt, zodat we snel aan de slag kunnen en optreden

 

Vervolgens samen liedjes/muziek scheppen en arrangeren wanneer ik ideeën van nieuwe liedjes heb of het al geheel voor mijzelf heb uitgewerkt. En wanneer je veel contacten hebt voor optredens dan is dit ook heel fijn.

 

Het doel is om heel snel op te treden en uiteraard wel pas wanneer het staat als een huis.
Dus graag goede, gevoelige, bewuste, creatieve, muzikale, wakkere mensen gezocht. En gevonden.
Dit hoeft niet hetzelfde te zijn als technisch en theoretisch heel sterk, etc.

 

 

Veel Kracht, Liefde, Leven, Ware Vrijheid, Waarheid, Verbinding, Eigenheid en Kracht,
Dingeman