Nieuws

 

 

 

Ik vind graag:  Wakkere muzikanten voor mijn Nederlandstalige formatie.

 

Voor mijn soloformatie Dingeman, met mijn Nederlandstalige liedjes, vind ik graag muzikanten om een band hier rond te vormen, naast dat ik hiermee ook solo akoestisch veel optreed en blijf optreden.

Het is bijna allemaal eigen werk en ik zoek muzikale, creatieve, gevoelige, bewuste, krachtige, liefdevolle en verbindingleggende mensen die niet bang zijn voor wat ik uitdraag en hierachter staan.

 
Heb je interesse, voel, zie, ervaar en weet je veel en durf je Kracht en Vrij te zijn? En dit in beweging te brengen, dus te Scheppen? Vrijheidspreken, te spelen en jezelf helemaal te uiten en te zijn? Dus Heel? en Echt? Kracht zijn? Ook in muziek?

 

Dan heb ik grote interesse in jou. Wil je in mijn band spelen? Hier veel mee optreden is de bedoeling en veel beweging scheppen? Ben jij een zanger of zangeres of speel je gitaar, basgitaar, drums, viool, toetsen, bluesharp, accordeon, banjo, didgeridoo of iets anders bijzonders?

 
Het is bijna allemaal eigen werk en de bedoeling is om in eerste instantie muziek van mijn albums te spelen plus de liedjes waar ik nu mee optreed en dat iedereen hier eigen invulling in geeft of dingen naspeelt, zodat we snel aan de slag kunnen en optreden

 

Vervolgens samen liedjes/muziek scheppen en arrangeren wanneer ik ideeën van nieuwe liedjes heb of het al geheel voor mijzelf heb uitgewerkt. En wanneer je veel contacten hebt voor optredens dan is dit ook heel fijn.

 

Het doel is om heel snel op te treden en uiteraard wel pas wanneer het staat als een huis.
Dus graag goede, gevoelige, bewuste, creatieve, muzikale, wakkere mensen gezocht. En gevonden.
Dit hoeft niet hetzelfde te zijn als technisch en theoretisch heel sterk, etc.

 

 

Veel Kracht, Liefde, Leven, Ware Vrijheid, Waarheid, Verbinding, Eigenheid en Kracht,
Dingeman