Nieuws

 

 

 

Ik vind graag:  Wakkere muzikanten voor mijn Nederlandstalige formatie.

 

Voor mijn soloformatie Dingeman, met mijn Nederlandstalige liedjes, vind ik graag muzikanten om een band hier rond te vormen, naast dat ik hiermee ook solo akoestisch veel optreed en blijf optreden.

Het is bijna allemaal eigen werk en ik zoek muzikale, creatieve, gevoelige, bewuste, krachtige, liefdevolle en verbindingleggende mensen die niet bang zijn voor wat ik uitdraag en hierachter staan.

 

Het Openen, Ware Vrijheid spreken en terug brengen, Bevrijding en terug in de eigen Kracht. Eigen Kracht terug hier in zichzelf en deze Aarde integreren. Beweging Scheppen. Zodat de duistere machten geen macht meer over ons hebben en verdwijnen. Omdat we Heel en Kracht en dus Vrij zijn. En dus ook hierover spreken en spelen, wat dit wel en niet is, zodat het kan veranderen. Door middel van bewust-zijn. Collectief.


Dus ook over deze machten die speciaal opgezet zijn om de mensheid en zo ook alle Leven te onderdrukken en verslaven, zoals het geldsysteem en de Nederlandse Overheid. Govern Ment betekend in het Latijns letterlijk Mind Control en met dit doel en deze uitvoering is o.a. de Nederlandse Overheid ook opgezet. En dit is ze heel goed gelukt. En ze zijn hier steeds extremer in.

 
Tijd om dit te veranderen. Zodat de mens en alle Leven bevrijd word. Voorgoed. En de mens dit zelf doet. In de eigen Krachten staat. Weer heel is in plaats van de 5% van wie die in essentie is. De 95% terug is van wat is onderdrukt en van wat uit de mens gehaald is en er aan gesleuteld is. En zorgen dat we niet transhumanistisch worden en steeds verder zijn, wat deze machten uiteraard willen en trachten. 

 
Heb je interesse, voel, zie, ervaar en weet je veel en durf je Kracht en Waar Vrij te zijn? En dit in beweging te brengen, dus te Scheppen? Vrijheid te spreken, te spelen en jezelf helemaal te uiten en te zijn? Dus Heel? en Echt? En ware onderzoek te doen? Dus Zelf Kracht zijn? Ook in muziek?

 

Dan heb ik grote interesse in jou. Wil je in mijn band spelen? Hier veel mee optreden en veel beweging scheppen? Ben jij een zanger of zangeres of speel je gitaar, basgitaar, drums, viool, toetsen, bluesharp, accordeon, banjo, didgeridoo of iets anders bijzonders?

 
Het is bijna allemaal eigen werk en de bedoeling is om in eerste instantie veel muziek van mijn albums te spelen en dat iedereen hier eigen invulling in geeft of dingen precies naspeelt, zodat we snel aan de slag kunnen en optreden

 

Daarnaast en vervolgens samen liedjes/muziek die nog niet zijn uitgekomen op album, maar waar ik al wel mee optreed 'uitbreiden' voor de band, zodat dit met meer mensen of een band gespeeld kan worden en ook iets groter (of juist heel leeg en intiem) en met verschillende lagen, diepgang, instrumenten, creaties, etc. En vervolgens ook nieuw werk waar ik nog niet mee optreed en al wel en basis van heb geschreven of ideeën in heb (zoals tekst met of zonder veel muziek) en samen nieuw werk scheppen. En wanneer je veel contacten hebt voor optredens dan is dit ook heel fijn.

 

Het doel is om heel snel op te treden en uiteraard pas wanneer het staat als een huis.
Dus graag goede, gevoelige, bewuste, creatieve, muzikale, wakkere mensen gezocht. En gevonden.
Dit hoeft niet hetzelfde te zijn als technisch en theoretisch heel sterk.

 

 

Veel Liefde, Leven, Ware Vrijheid, Waarheid, Verbinding, Eenheid, Eigenheid en Kracht,
Dingeman